Zorgeloos een traplift voor uw ouders

Traplopen wordt op latere leeftijd voor sommigen een grote opgave. Wanneer u merkt dat het traplopen van uw naasten steeds moeilijker gaat en misschien wel gevaarlijk wordt, is het tijd om te zoeken naar een oplossing. Een traplift zou zo'n oplossing kunnen zijn. Maar dan is vaak de vraag: Willen zij dat ook?

Onze trapliftadviseur komt graag vrijblijvend langs voor een eerlijk en compleet advies. Zij zijn bekend met de doelgroep en weten welke bezwaren er omtrent acceptatie kunnen zijn. Kritisch, betrokken en persoonlijk helpen zij graag op weg naar een passende oplossing.

U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen met 072 75 111 55 of vul dit formulier in en dan nemen wij contact met u op.
 

Nu! 2x Belastingvoordeel

Alleen in 2013 kunt u nog profiteren van twee keer belastingvoordeel bij aankoop van een traplift.
 

Slechts 6% BTW op arbeidskosten

Door de regeling "Verlaging BTW tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen"? kunt u tot 1 maart 2014 gebruik maken van het verlaagde BTW tarief van 6% in plaats van de gebruikelijke 21% op de arbeidskosten bij productie en installatie van uw traplift.
 

Belastingaftrek geeft voordeel tot wel 50%

In 2013 kunt u nog gebruik maken van de aftrekpost "Specifieke Zorgkosten"?. Deze aftrekpost gaat in 2014 verdwijnen. Dit betekent voor u dat het nu de tijd is om de aanschaf van een traplift te overwegen en uw keuze te maken. En natuurlijk wilt u graag weten wat dat u dan gaat kosten en of u hiervoor in aanmerking komt? Bereken dit met behulp van de rekentool op de website van de Belastingdienst. U kunt ook gebruik maken van het aangifteprogramma van de Belastingdienst. Dan wordt uw aftrek automatisch berekend.
 

Blog


Winter valpreventie tips

Van goed schoeisel tot gezond zicht, er zijn genoeg dingen die we kunnen do...

Lees verder

Onze locaties

trapliftlocaties-nederland.jpg

Zoek een locatie bij u in de buurt.

Bekijk onze locaties

 

traplift_keuzehulp.jpg

Welkom bij Handicare

 Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift passend in uw huis en bij uw budget.

Start nu de keuzehulp