Nu 2x belastingvoordeel bij aankoop van een traplift in 2013!

Ja, u heeft het goed gelezen: twee keer belastingvoordeel bij aankoop van een traplift in 2013. Hoe dat kan? Dat leggen wij u graag uit.    

Slechts 6% BTW op arbeidskosten
Door de regeling "Verlaging BTW tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen" kunt u tot 1 maart 2014 gebruik maken van het verlaagde BTW tarief van 6% in plaats van de gebruikelijke 21% op de arbeidskosten bij productie en installatie van uw traplift.

Belastingaftrek geeft voordeel tot wel 50%
In 2013 kunt u nog gebruik maken van de aftrekpost "Specifieke Zorgkosten". Het huidige kabinet is voornemens om deze aftrekpost in 2014 te laten verdwijnen. Dit betekent voor u dat het nu de tijd is om de aanschaf van een traplift te overwegen en uw keuze te maken. En natuurlijk wilt u graag weten wat dat u dan gaat kosten en of u hiervoor in aanmerking komt? Bereken dit met behulp van de rekentool op de website van de Belastingdienst. U kunt ook gebruik maken van het aangifteprogramma van de Belastingdienst. Dan wordt uw aftrek automatisch berekend.
 

Wilt u graag de mogelijkheden, het belastingvoordeel en de aanschaf van een traplift bespreken?

Onze trapliftadviseur komt graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om de diverse opties door te nemen. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen met 072 75 111 55 of vul dit formulier in en dan nemen wij contact met u op.Persoonlijk
Uw traplift is persoonlijk. U heeft waarschijnlijk heel andere wensen dan uw buurvrouw van drie huizen verderop. Bij Handicare begrijpen wij dat. Daarom kunt u uw wensen kenbaar maken en zo zelf bepalen hoe uw lift er uit komt te zien zonder dat de traplift daardoor duurder wordt. Als u vragen heeft, staan wij u bovendien graag persoonlijk te woord, ook na de verkoop en installatie.

Eerlijk
Wij van Handicare zijn eerlijk in onze communicatie en eerlijk naar de klant toe. Bij ons krijg u wat wij beloven. Wij zullen dan ook nooit beloftes doen die wij niet na kunnen komen.

Koop & Huur
Bij ons kunt u een traplift kopen maar ook kunt u er voor kiezen er een te huren. Een traplift huren is voornamelijk een goede oplossing als u een tijdelijke oplossing zoekt.

Snelle levertijd
Omdat onze trapliften in huis geproduceerd worden, kunnen wij snel leveren. Normaal gesproken bedraagt de levertijd ongeveer drie weken, vaak korter. Wanneer er spoed geboden is, kunnen wij vaak binnen een week leveren.
 

Blog


Winter valpreventie tips

Van goed schoeisel tot gezond zicht, er zijn genoeg dingen die we kunnen do...

Lees verder

Onze locaties

trapliftlocaties-nederland.jpg

Zoek een locatie bij u in de buurt.

Bekijk onze locaties

 

traplift_keuzehulp.jpg

Welkom bij Handicare

 Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift passend in uw huis en bij uw budget.

Start nu de keuzehulp