De traplift met de service en zekerheid van dichtbij

Kleine of grote aankopen, eigenlijk haalt u beide dicht bij huis. U weet wat u kunt verwachten. Bij de aanschaf van een traplift, een persoonlijke oplossing, wilt u eigenlijk niets anders. En dat kan! Handicare is altijd dichtbij en biedt u de daarbij behorende service en zekerheid.

Ons grote team adviseurs en monteurs woont en werkt door het hele land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 

Ervaren bedrijf

Handicare is een ervaren bedrijf. In onze historie die teruggaat naar 1886 en de introductie van de eerste Europese stoeltraplift in 1962, heeft Handicare wereldwijd meer dan 100.000 trapliften geplaatst. Deze ruime ervaring kunt u terugvinden in de kwaliteit en veiligheid van onze stoeltrapliften.

De in eigen beheer ontwikkelde trapliften, zijn volledig ontwikkeld vanuit de klantwens. Naar dat wat u wilt. Wij vinden een traplift dan ook een persoonlijke oplossing. De oplossing voor uw buurvrouw of buurman hoeft niet uw oplossing te zijn. U heeft andere mogelijkheden en andere wensen. En of deze nou technisch, lichamelijk, financieel of optisch zijn, voor iedereen heeft Handicare een passende oplossing.
 

Nederlands product

De curve traplift met enkele rail wordt in Nederland gemaakt. In onze geavanceerde fabriek in Heerhugowaard produceert Handicare jaarlijks duizenden trapliften voor tevreden gebruikers. Productie in Nederland betekent voor u korte levertijd, duidelijke communicatie en constante flexibiliteit. 
 

Probeer een traplift

Wilt u eerst een traplift uitproberen of zien? Onze ervaringsdeskundigen staan graag voor u klaar om u te ontvangen bij hen thuis. U ziet een echte situatie dichtbij huis en hoort een eerlijke mening van ervaren gebruikers. Maak een afspraak door te bellen met 072 75 111 55 of vul dit formulier in.
 

Koop & Huur

Bij ons kunt u een traplift nieuw kopen maar ook kunt u kiezen voor een gebruikte traplift of voor het huren van een traplift. Een traplift huren is voornamelijk een goede oplossing als u een tijdelijke oplossing zoekt.
 

Blog


Verschillen tussen trapliften: Welke is het meest geschikt voor u?

Stoeltrapliften, platformtrapliften en mobiele trapliften: wat zijn het en ...

Lees verder

Onze locaties

trapliftlocaties-nederland.jpg

Zoek een locatie bij u in de buurt.

Bekijk onze locaties

 

traplift_keuzehulp.jpg

Welkom bij Handicare

 Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift passend in uw huis en bij uw budget.

Start nu de keuzehulp