Het gemak van een traplift

U wilt graag weer dagelijks de trap op en af. Een traplift van Handicare biedt u dat gemak. Met onze trapliften maken wij graag uw dagelijkse leven makkelijker. Niet alleen doen wij dit met onze trapliften, ook in ons gehele proces van eerste contact tot installatie maken wij uw leven graag gemakkelijker. Bovendien zijn wij ook na de installatie 24 uur per dag bereikbaar voor al uw vragen en uitgebreide serviceverlening. 

U heeft bij ons een ruime keuze en onze trapliftadviseur helpt u graag bij deze keuze. Bij Handicare bent u aan het juiste adres voor een weloverwogen keuze.

Bij ons kunt u de traplift volledig aanpassen naar uw eigen wens. Zo kunt u kiezen uit diverse stoelen en stoelkleuren. U kunt kiezen uit een traplift met een enkele of dubbele rail (twee rails boven elkaar) en u kunt kiezen aan welke kant van de trap u de traplift geïnstalleerd wilt hebben. Keuzes zijn bovendien beschikbaar voor elke portemonnee.

Wilt u het gemak van een traplift ervaren en weten wat de mogelijkheden zijn? Onze trapliftadviseur komt graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om de diverse opties door te nemen. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen met 072 75 111 75 of vul dit formulier in en dan nemen wij contact met u op.

Advies op maat

U wilt een traplift die past bij uw situatie. Daarbij heeft u waarschijnlijk heel andere wensen dan uw buurvrouw van drie huizen verderop. Bij Handicare begrijpen wij dat. Daarom kunt u uw wensen kenbaar maken en zo zelf bepalen hoe uw lift er uit komt te zien. Een advies op maat naar uw wensen en voor uw portemonnee. Als u vragen heeft, staan wij u graag persoonlijk te woord, ook na de verkoop en installatie.

Comfortabel

De rit met de traplift moet u een comfortabel gevoel geven. Of dit voor u nu betekent de zachtheid van de gebruikte materialen of het gevoel van veiligheid tijdens de rit. U heeft bij ons een ruime keuze en al onze trapliften zijn uitgebreid getest en gekeurd

Koop & Huur

Bij ons kunt u een traplift kopen maar ook kunt u er voor kiezen er een te huren. Een traplift huren is voornamelijk een goede oplossing als u een tijdelijke oplossing zoekt.

Snelle levering

Omdat wij de traplift zelf produceren kunnen wij snel leveren. Dit betekent dat u de traplift vaak al in twee weken in huis kunt hebben!

 


Blog

image of Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogen09 december 2016Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogenBij ouderen neemt het zicht vaak af naar mate de leeftijd vordert en dit br...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak