Zo vindt u de juiste traplift

Waar moet ik rekening mee houden als ik een traplift zoek?

Wanneer u op zoek gaat naar een traplift, heeft u uiteraard veel vragen. Een traplift is een maatproduct. Dit betekent dat geen enkele traplift hetzelfde is. Laat u dus altijd adviseren door een specialist die bij u op bezoek komt. Dankzij zijn ervaring ziet een adviseur in de meeste gevallen namelijk meer dan waar u vooraf rekening mee had gehouden.

Het is altijd verstandig om vooraf de volgende aspecten al op een rij te zetten:

 • Heeft u een rechte trap of een trap met bochten er in?
  Niet elke traplift is geschikt voor elk soort trap. Daarom is het belangrijk om te weten of uw trap in een rechte lijn loopt of dat er hoeken of bochten in zitten. Handicare biedt zowel voor de rechte trap als de trap met bochten of hoeken er in, vier typen trapliften aan.

Wilt u weten welke lift het meest geschikt is in uw specifieke situatie? Neem dan even contact op om een afspraak te maken met onze trapliftadviseur.  

Traplift_Trapsituatie_Rechte_183hoog  Trapsituatie_bocht_183hoog  
 Rechte trap Trap met bocht
 • Welke eigenschappen zijn in uw situatie belangrijk?
  Een traplift schaft u niet voor niets aan. Daarom is het van belang bij de aanschaf van een traplift rekening te houden met uw lichamelijke situatie nu en in de toekomst. Hoe is bijvoorbeeld uw stabiliteit en kunt u uw knie goed buigen? Handicare heeft veel verschillende oplossingen die daar op afgestemd zijn (zoals de stastoel).  

Maar ook op uw interieur- en comfortwensen stemmen wij graag uw traplift af. Denkt u hier rustig over na en zet uw wensen en eisen op een rijtje, zodat u ze aan de adviseur kunt voorleggen.

 • Zijn er mensen in uw omgeving die al een traplift hebben? Of ervaring hebben met een traplift?
  Vraag naar de ervaring van mensen in uw omgeving. Indien iemand al voor langere tijd gebruik maakt van een stoellift en hier dus meer ervaring mee heeft, is het eenvoudig om aan te geven waar men op moet letten bij de aanschaf van een stoellift. De ervaring van anderen kan weer leiden tot nieuwe inzichten. Uiteraard beschikt ook de adviseur, door ervaring en opleiding, over deze kennis.  
   
 • Is het een traplift van een gerenommeerd bedrijf?
  Er zijn verschillende bedrijven die trapliften aanbieden. Houd hierbij in de gaten dat het bedrijf ervaring heeft en dat zij bekend is met het product. Handicare heeft al 125 jaar ervaring met de productie en ontwikkeling van (trap-)liften. De eerste Europese traplift is door ons in Nederland ontwikkeld en op de markt gebracht. Aan ervaring dus geen gebrek!
   

Persoonlijk contact?

Wilt u persoonlijk bespreken hoe u de juiste lift kunt kiezen, of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op, u kunt ook ons contactformulier invullen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur.

Blog

image of Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogen09 december 2016Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogenBij ouderen neemt het zicht vaak af naar mate de leeftijd vordert en dit br...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak