Eenvoudig en snel een traplift

U wilt graag een goed passende traplift maar geen volledige verbouwing? En natuurlijk wilt u het eenvoudig en snel. Een traplift van Handicare biedt u dat gemak. Handicare is een trapliftfabrikant met meer dan 125 jaar historie. Onze ervaren adviseurs kunnen u altijd een oplossing bieden passend bij uw specifieke situatie zodat u een weloverwogen keuze kan maken.

Dit begint al bij het eerste contact. Als u vervolgens uw keuze voor één van de oplossingen van Handicare heeft gemaakt, wordt uw traplift binnen korte tijd op maat geproduceerd (al vanaf 2 weken levertijd) en wordt deze na productie in 4 uur bij u op de trap geïnstalleerd. Zonder hak- en breekwerk is de traplift direct klaar voor gebruik. En onze monteur laat uw trap uiteraard net zo schoon weer achter.

Na installatie zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor al uw vragen en uitgebreide serviceverlening.

Handicare heeft in de loop der jaren het meest uitgebreide productassortiment ontwikkeld. Bij ons kunt u de traplift volledig aanpassen naar uw eigen wens. Zo kunt u kiezen uit diverse stoelen en stoelkleuren. U kunt kiezen uit een traplift met een enkele of dubbele rail (twee rails boven elkaar) en u kunt kiezen aan welke kant van de trap u de traplift geïnstalleerd wilt hebben. Keuzes zijn bovendien beschikbaar voor elke portemonnee.

Wilt u graag de mogelijkheden van een traplift bespreken? Onze trapliftadviseur komt graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om de diverse opties door te nemen. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen met 072 75 111 55 of vul dit formulier in en dan nemen wij contact met u op.

Persoonlijk

Uw traplift is persoonlijk. U heeft waarschijnlijk heel andere wensen dan uw buurvrouw van drie huizen verderop. Bij Handicare begrijpen wij dat. Daarom kunt u uw wensen kenbaar maken en zo zelf bepalen hoe uw lift er uit komt te zien zonder dat de traplift daardoor duurder wordt. Als u vragen heeft, staan wij u bovendien graag persoonlijk te woord, ook na de verkoop en installatie.

Ervaren

Inmiddels hebben wij al meer dan 125 jaar ervaring met de productie en installatie van (trap-)liften. Dankzij onze ervaring weten wij voor nagenoeg elke trap een oplossing!

Koop & Huur

Bij ons kunt u een traplift kopen maar ook kunt u er voor kiezen er een te huren. Een traplift huren is voornamelijk een goede oplossing als u een tijdelijke oplossing zoekt.

Gemak

Een traplift van Handicare maakt het dagelijkse leven makkelijker. Vrijheid in het eigen huis; naar boven en beneden wanneer u wilt. Een traplift betekent veel voor onze gebruikers.

Blog


Winter valpreventie tips

Van goed schoeisel tot gezond zicht, er zijn genoeg dingen die we kunnen do...

Lees verder

Onze locaties

trapliftlocaties-nederland.jpg

Zoek een locatie bij u in de buurt.

Bekijk onze locaties

 

traplift_keuzehulp.jpg

Welkom bij Handicare

 Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift passend in uw huis en bij uw budget.

Start nu de keuzehulp