Een traplift: van advies tot aankoop

U bent zich aan het oriënteren op een traplift en selecteert uiteindelijk de trapliftfabrikant die bij u de traplift mag komen installeren. Voordat u die keuze maakt is het fijn om te weten wat het nu precies inhoudt, het kopen van een traplift. Hoe dit proces bij Handicare verloopt, laten wij u zien in een kort filmpje. Zo kunt u goed zien dat onze vakmensen ervoor zorgen dat het proces voor u zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt.

 

Een traplift bestellen, hoe werkt dat?

Een traplift in uw huis laten plaatsen kan voor u ingrijpend zijn. Daarom nemen wij bij Handicare Trapliften de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren. Het traject van een afspraak met een adviseur tot de aflevering van uw traplift zit als volgt in elkaar:

bestelproces-in-icoontjes.jpg

1. Afspraak
U maakt een vrijblijvende afspraak met onze trapliftadviseur. Wij zullen u telefonisch enkele vragen over uw situatie stellen en een afspraak met u inplannen. Dit kan vaak al op een zeer korte termijn. 

2. Advies
Een van onze ervaren adviseurs neemt uitgebreid de tijd om alle mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie met u door te spreken. Rustig, bij u thuis. U kunt dan ook een familielid of vriend laten aanschuiven. Twee horen immers meer dan één. Hij zal graag met u meedenken en zal u, dankzij zijn ervaring, altijd een passende oplossing kunnen bieden.

3. Opmeten
Vervolgens wordt met behulp van digitale fotografie uw traplift nauwkeurig opgemeten. Dit wordt met een speciaal computerprogramma gedaan. De adviseur geeft u via zijn tablet met behulp van onze unieke Vision-App alvast een indruk hoe de traplift er op úw trap uitziet. Hierin ziet u alle desgewenste extra’s en het geeft een fijn startpunt om alle verdere aanpassingen en oplossingen te bespreken. U kunt zelfs een keuze maken in het type stoel en de kleur hiervan. Dit geeft een goed beeld waarop u uw keuze voor een traplift kunt baseren.

4. Offerte
Heeft u een compleet beeld van de werking van de traplift, de mogelijkheden en hoe de traplift er in uw huis uit komt te zien? Dan zal de adviseur een offerte voor u opstellen. De offerte kunt u vervolgens rustig bekijken en met anderen bespreken.

5. Montage
Gaat u akkoord met de offerte en gaat u over tot aankoop? Dan kan onze monteur binnen vijf dagen de traplift bij u komen installeren. Onze monteur heeft een halve dag werk, en ruimt alles netjes op voordat hij vertrekt. Ook zal hij uitgebreide instructies geven over het gebruik van de lift, zodat u precies weet hoe uw traplift werkt. Hij oefent met u, tot u volledig vertrouwd bent met de lift. En u, u kunt meteen gebruik maken van uw traplift!

Heeft u nog vragen?

Waarschijnlijk wel. En dat is heel logisch. Daarom hebben wij een professioneel team klaar zitten dat al uw vragen graag tegemoet ziet. Bel ze gerust. Ze helpen u met plezier verder. Handicare is te bereiken op 072 20 20 984 of via het contactformulier. Op werkdagen zijn wij tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar.

Blog

Eenvoudige tips om gezond en fit te blijven

Naarmate we ouder worden, is het belangrijker om fit en gezond te blijven. ...

Lees verder

Onze Partners

nederland.jpg

Lokale partners bij u in de buurt

Zoek een partner bij u in de buurt.

Bekijk onze partners

 

Brochure

brochures-nl.png

Gratis complete brochure

Vraag een gratis brochure aan!

 

Gratis Brochure aanvragen