Een traplift: van advies tot aankoop

U bent zich aan het oriënteren op een traplift en selecteert uiteindelijk de trapliftfabrikant die bij u de traplift mag komen installeren. Voordat u die keuze maakt is het fijn om te weten wat het nu precies inhoudt, het kopen van een traplift. Hoe dit proces bij Handicare verloopt, laten wij u zien in een kort filmpje. Zo kunt u goed zien dat onze vakmensen ervoor zorgen dat het proces voor u zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Een traplift bestellen, hoe werkt dat?

Een traplift in uw huis laten plaatsen kan voor u ingrijpend zijn. Daarom nemen wij bij Handicare Trapliften de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren. Het traject van een afspraak met een adviseur tot de aflevering van uw traplift zit als volgt in elkaar:

1. Afspraak
Onze adviseur neemt uitgebreid de tijd om alle mogelijkheden met u door te spreken. Rustig, bij u thuis. U kunt dan ook een familielid of vriend laten aanschuiven. Twee horen immers meer dan één. 

2. Advies
De adviseur geeft u via de tablet met behulp van onze unieke Vision-App alvast een snelle indruk hoe de traplift er op uw trap uitziet. U kunt zelfs een keuze maken in het type stoel en de kleur hiervan. Dit geeft een goed beeld waarop u uw keuze voor een traplift kunt baseren.

3. Opmeten
Vervolgens wordt met behulp van digitale fotografie uw traplift nauwkeurig opgemeten en verwerkt. Dit wordt met een speciaal computerprogramma gedaan. Hierin ziet u alle desgewenste extra’s en het geeft een fijn startpunt om alle verdere aanpassingen en oplossingen te bespreken. 

Heeft u een compleet beeld van de werking van de traplift, de mogelijkheden en hoe de traplift er in uw huis uit komt te zien? Dan zal de adviseur een offerte voor u opstellen. De offerte kunt u vervolgens rustig bekijken en met anderen bespreken.

4. Montage
Gaat u akkoord met de offerte en gaat u over tot aankoop? Dan kan onze monteur binnen vijf dagen de traplift bij u komen installeren. Onze monteur heeft een halve dag werk, en ruimt alles op voordat hij vertrekt. Ook geeft hij u uitgebreide instructies voor hij vertrekt, zodat u precies weet hoe uw traplift werkt. 

5. Service
Ook na de aankoop van uw traplift zit u bij Handicare goed. Wij hebben namelijk een uitstekende, altijd bereikbare service dienst. Als u dan onverhoopt een keer storing in uw lift heeft, is er altijd een monteur in de buurt die u snel kan helpen, dag en nacht.

Heeft u nog vragen?

Waarschijnlijk wel. En dat is heel logisch. Daarom hebben wij een professioneel team klaar zitten dat al uw vragen graag tegemoet ziet. Bel ze gerust. Ze helpen u met plezier verder. Handicare is te bereiken op 072 75 111 75 of via het contactformulier. Op werkdagen zijn wij tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar.

Blog

image of Stroomverbruik in Nederland24 januari 2017Stroomverbruik in NederlandHet stroomverbruik is in Nederland de afgelopen jaren flink toegenomen door...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp