Een mooi voorbeeld van uw traplift

handicare-vision-2.jpg U bent op zoek naar een traplift. Vragen als ‘Hoe ziet de traplift er eigenlijk uit in mijn interieur?’ en ‘Past hij wel op mijn trap?’ spelen natuurlijk door uw hoofd wanneer u samen met een Handicare adviseur de verschillende mogelijkheden voor een traplift doorneemt.

Handicare Vision

Handicare ontwikkelde daarom speciaal voor haar klanten de Vision App: een programma op de tablet waarmee onze adviseurs u ter plekke kunnen laten zien hoe een Handicare traplift er op uw trap uitziet. U ziet direct of de kleur in uw interieur past, en of er genoeg ruimte overblijft om de trap nog te gebruiken zonder traplift.

In onze app is het mogelijk een keuze te maken tussen de verschillende soorten stoelen en kleuren die wij in ons assortiment hebben. Bovendien kan de adviseur deze visualisatie van de Handicare traplift op uw trap bewaren voor u, zodat u ook later nog kunt zien hoe de trap er met traplift uitziet. Ook anderen kunnen zo gemakkelijk nog eens met u terugkijken.  

Zo wordt de keuze toch een stuk leuker en eenvoudiger?

Vision: een 3D-voorbeeld van een traplift op uw trap

  • Uw trap wordt professioneel digitaal ingemeten.
  • U ziet direct een 3D voorbeeld van de traplift op uw eigen trap
  • U kunt live de kleuren en stoelen veranderen, en ziet direct het resultaat
  • Een persoonlijk en helder advies

Wilt u weten hoe een traplift er in uw woning uitziet? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs bij u in de buurt!

Blog

image of Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogen09 december 2016Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogenBij ouderen neemt het zicht vaak af naar mate de leeftijd vordert en dit br...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak