De ervaring van mevrouw De Jong

Mevrouw de Jong is nu blij dat ze een traplift heeft laten plaatsen. Maar de eerste stap om informatie aan te vragen was groot. Ze zag erg op tegen het traject en de rommel in haar mooie huis. En wat zouden anderen er wel niet van vinden?

Handicare hoort vaak van haar klanten dat ze een traplift eerder hadden moeten doen en dat de aanvraag en plaatsing ze alles is meegevallen. Graag nemen wij deze vrees dan ook snel weg door onze persoonlijke werkwijze.

Onze persoonlijke werkwijze

Onze adviseurs komen vrijblijvend langs op een tijdstip dat u schikt. Ze nemen de tijd om de best passende oplossing voor uw situatie te laten zien en uitgebreid uw vragen te beantwoorden, waardoor u direct weet waar u aan toe bent. Ze kijken of de traplift past, maar ook naar uw persoonlijke situatie; wat zijn uw mogelijkheden, maar ook wie wonen er nog meer in uw huis en wat zijn uw wensen.

Nadat u de opdracht heeft gegeven houden wij u op de hoogte van het productieproces en staat binnen de kortste tijd de monteur bij u voor de deur om de traplift te installeren. Hij installeert de traplift binnen een halve dag en vergeet niet daarna de trap nog even te stofzuigen. Zodat uw huis weer is zoals de monteur binnen kwam.

En zoals een gebruiker ooit zei: “Jullie monteur is ook instructeur.” Elke gebruiker krijgt na installatie een uitgebreide gebruikersinstructie. Voordat de monteur weg gaat weet u hoe u uw traplift kunt gebruiken.

Na installatie vergeten wij u uiteraard niet. Onze servicedienst staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar, mocht u ons nodig hebben.

De ervaring van onze klanten:

Als ik ergens blij mee ben dan is het wel de traplift. Het maakt je weer een stuk onafhankelijker van je partner. Ik hoef minder te vragen.
Ik houd hierdoor een stukje regie over mijn leven, dat dreigde ik kwijt te raken.
Voorts hoeven we ook niet te verhuizen. Dit is geweldig, want wij wonen erg naar ons zin in ons huis en hebben goed contact met de buren. De man die de traplift geplaatst heeft, heeft dit uitstekend en netjes gedaan. Bovendien heeft hij de bediening duidelijk uitgelegd. Ik ben er zeer tevreden over.

Met vriendelijke groet,

Mevrouw C.A. Leeman-Stoffel
Mijdrecht

_________________________________________________________________________________________

Wij kwamen destijds na informatie van derden bij uw firma terecht. Na bezoek en goede uitleg van uw vertegenwoordiger waren we snel besloten tot aanschaf van een traplift.
Het geheel werd op vakkundige wijze door één van uw monteurs gemonteerd.
Sindsdien zijn wij heel blij en dankbaar dat wij dank zij de traplift nu min of meer een gelijkvloerse woning hebben, dus heerlijk kunnen blijven wonen in de woning waar wij ons samen zo gelukkig voelen.
Zelfs  manlief neemt wel een de traplift, want als allround medewerker van alle huishoudelijke taken is het heel gemakkelijk om bijvoorbeeld de volle wasmand op schoot even op en neer te liften.....
Samengevat, we kunnen ieder die een trapift nodig heeft uw bedrijf van harte aanbevelen.....

met vriendelijke groet,
fam. J.B. Procé
Harlingen

Lees nog meer ervaringen van onze trapliftgebruikers.

 

Blog

image of Kent u de geschiedenis van Handicare?23 februari 2017Kent u de geschiedenis van Handicare?De geschiedenis van Handicare laat zien waar wij als trapliften fabrikant v...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp