Traplift verhuur

man_met_rechtelift.png Het kan natuurlijk goed zijn dat u slechts een tijdelijk een traplift nodig heeft, wanneer u bijvoorbeeld een korte revalidatieperiode tegemoet gaat. Dan is het huren van een traplift voor u de oplossing.

Traplift verhuur: de ideale oplossing voor de korte termijn

Voor sommige mensen is het gebruiken van een traplift slechts tijdelijk noodzakelijk. Dan wilt u natuurlijk niet met hoge kosten zitten. Zeker als het niet nodig is. Voor klanten zoals u heeft Handicare de 'traplift verhuur' geïntroduceerd. Met de traplift verhuur heeft u de ideale oplossing voor de korte termijn.

 

 

Voorwaarden voor de traplift verhuur

De minimale huurperiode voor alle trapliftmodellen bedraagt 12 maanden. U bent tijdens deze huurperiode verzekerd van alle gemakken, dus ook onze service en de mogelijkheid tot onderhoud. De voorwaarden voor het huren van een traplift:

  • Een rechte traplift huurt u vanaf € 91,- per maand (inclusief BTW);
  • u betaalt dan slechts een borg van € 350,-.
  • Een traplift met bochten huurt u vanaf € 140,- per maand (inclusief BTW).
  • U huurt de stoel en motorunit en koopt de rail vanaf € 1.810,- (inclusief BTW).

Toch een traplift kopen?

Mochten de voorwaarden voor de traplift verhuur voor u niet interessant zijn, dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een traplift te kopen. Het is namelijk mogelijk dat een verhuur van een traplift op de lange termijn duurder is dan de aanschaf van een traplift. Bij het kopen van een traplift heeft u dezelfde mogelijkheden als bij de traplift verhuur, namelijk de keuze voor een traplift met bochten of de keuze voor een rechte traplift.

Vragen over de traplift verhuur?

Als u vragen heeft over de traplift verhuur van Handicare, neem dan alstublieft contact op met ons op door te bellen naar 072 75 111 75 of door ons contactformulier in te vullen.

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak