Trapliften te huur

Handicare Trapliften heeft naast haar koopsegment ook trapliften te huur. In sommige gevallen is dat voordeliger dan wanneer u een traplift koopt!

Trapliften te huur, wanneer u het nodig heefttraplift_huren.png

Wanneer u tijdelijk slecht ter been bent of in een tijdelijke woning woont, kan het handig en voordelig zijn om een traplift te huren in plaats van te kopen. Handicare Trapliften biedt hierdoor trapliften te huur aan. 

Kosten van trapliften huren

Daarnaast betaalt u een borg van € 350,-. Aangezien de rail van de traplift op maat gemaakt wordt voor de trap, dient u deze wel te kopen.

Voor meer informatie over de kosten van het huren van een traplift verwijzen wij u graag naar deze pagina. 

 

De kwaliteit die u mag verwachten

Ook bij het huren van een traplift staat de klant bij Handicare Trapliften centraal. U heeft altijd recht op onze vertrouwde kwaliteit en service. Wij vertalen de wensen en ervaringen van onze klanten naar onze producten. Wij staan klaar voor al uw vragen en denken graag met u mee!

Voorwaarden trapliften huren

  • De minimale huurperiode is 12 maanden. 
  • Montage, onderhoud en demontage zijn bij de prijs inbegrepen. 
  • Wij halen de gehele traplift weer netjes uit uw woning wanneer u deze niet meer nodig heeft.

Trapliften kopen of trapliften huren?

Soms lijkt huren voordelig, maar blijkt voor uw persoonlijke situatie kopen toch beter geschikt. Bijvoorbeeld wanneer u langdurig in uw huidige woning wilt blijvenwonen. Wij kunnen voor u vrijblijvend een vergelijkend kostenoverzicht maken tijdens een afspraak bij u thuis.

Meer informatie over het huren van een traplift?

Heeft u interesse in een traplift van Handicare Trapliften of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis langs. 

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak