Traplift huren of kopen?

Soms lijkt een traplift huren voordelig maar blijkt voor uw persoonlijke situatie een traplift kopen toch beter geschikt. Komt u er niet uit? Wij geven u graag advies. Wij kunnen voor u een kostenoverzicht maken tijdens een afspraak bij u thuis.

Wanneer trapliften huren?woman_classic_beige.png

 Stel u moet revalideren voor een bepaalde periode of woont tijdelijk in een andere woning met een trap. Dan kan het verstandig zijn om een traplift te huren. Zo hoeft u niet de hele investering van een nieuwe traplift te maken en profiteert u wel van de voordelen.

Wanneer traplift kopen?

Als u voor een langere tijd een traplift nodig heeft en weet dat u voorlopig in dezelfde woning blijft wonen dan kan het investeren in een traplift de moeite waard zijn. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over een huurperiode, de traplift is dan gewoon van u.

 

Voorwaarden trapliften huren

De minimale huurperiode is 12 maanden. Montage, onderhoud en demontage is bij de prijs inbegrepen. Wij halen de traplift weer netjes uit uw woning wanneer u deze niet meer nodig heeft.

Huren of kopen: dezelfde kwaliteit

Bij Handicare staat de klant centraal. Dat betekent dat u altijd een zekere kwaliteit van ons kunt verwachten. Of u nou een traplift bij ons koopt of huurt, u heeft recht op onze vertrouwde kwaliteit en service. 

Meer informatie over traplift huren of kopen?

Heeft u interesse in een traplift van Handicare Trapliften of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis langs. 

Blog

image of Moederdag, de dag om onze moeders te verwennen 10 mei 2017

Moederdag, de dag om onze moeders te verwennen

Het beste voor je moeder dat wil iedereen wel. Maak langer thuis wonen moge...

Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp