Goedkope trapliften

Duizenden Nederlanders hebben er dagelijks mee te maken dat ze steeds minder mobiel worden. Voor sommige mensen zorgt dit probleem er op den duur voor dat ze hun trap niet meer op kunnen. Dit kan zelfs tot gevolg hebben dat mensen gedwongen worden om te verhuizen en dit doet niemand voor zijn plezier.

Goedkope trapliften - nieuw en tweedehandswoman_classic_beige.png

Bij Handicare Trapliften zijn we ons ervan bewust dat een traplift een grote investering is en dat is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom bieden wij ook tweedehands trapliften aan. Deze trapliften zijn goedkoper dan nieuwe trapliften, maar kunnen in feite hetzelfde.

Wat is het verschil met een nieuwe traplift?

Het verschil tussen een tweedehandse en een nieuwe traplift ligt naast de prijs ook aan het verschil tussen de de stoel en de motor. Bij een tweedehands traplift betreft dit namelijk een eerder gebruikte stoel en een gereviseerde motor. Dit betekent niet dat de kwaliteit van de stoel en motor lager is, deze voldoen namelijk nog steeds
aan alle veiligheidseisen en zijn voorzien van één jaar garantie.

Een goedkope traplift huren

In sommige gevallen kan het goedkoper zijn om een traplift te huren, bijvoorbeeld als u hem alleen tijdens een relatief korte revalidatieperiode nodig heeft. De prijzen voor het huren van een traplift:

  • Een traplift met bochten kunt u huren vanaf € 140,- per maand;
  • U huurt de stoel en motor; de rail koopt u vanaf € 1.810,-;

Als u graag wilt weten of het huren van een traplift goedkoper is voor u, neem dan contact op met één van onze adviseurs. 

Vragen over onze trapliften?
Heeft u vragen over het huren of kopen van één traplift? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 072 75 111 55 of door ons contactformulier in te vullen.

Blog


Wat wordt vergoed bij ouderenzorg?

Aanvullende zorg nodig? In deze blog lees je meer over gemeentelijke vergoe...

Lees verder

Onze locaties

trapliftlocaties-nederland.jpg

Zoek een locatie bij u in de buurt.

Bekijk onze locaties

 

21btwkorting.jpgEindejaarsactie: 21% BTW-korting

Profiteer nu maximaal

Begin het nieuwe jaar goed met een nieuwe traplift in uw vertrouwde huis.

Vraag een offerte aan