Kosten traplift

Bent u benieuwd naar de specifieke kosten? Traplift één kan compleet verschillen van traplift twee. Wij helpen u een overzicht te krijgen!

Indicatie kosten trapliftman_met_rembrandt.png

Een traplift is maatwerk. Hierdoor kunnen wij geen exacte voorspelling maken wat de kosten zijn van een traplift voor uw woning. Wat wij wel kunnen zeggen is dat een traplift gemiddeld tussen de 2700 en 9000 euro kost. Dat is helemaal afhankelijk van uw wensen, mogelijkheden, de trapsoort en de afmetingen. 

Zijn Handicare trapliften standaard?

Geen enkele trap is exact hetzelfde. Een traplift dus ook niet. Wel kunt u bij Handicare Trapliften kiezen uit vaste modellen die geschikt zijn voor bepaalde type trappen, zoals een rechte trap of een trap met bochten. Maar u heeft ook keuze uit diverse type stoelen en extra opties. Zo is er een traplift voor iedere wens.

Betaalwijzen van kosten traplift

Bij de aanschaf van een traplift komt een hoop kijken. Gelukkig zijn er diverse betalingsmogelijkheden. 

  1. De traplift betalen met subsidie vanuit de WMO of PGB. U kunt hierover meer informatie opvragen bij uw gemeente.
  2. De traplift zelf betalen en deze snel en eenvoudig geleverd krijgen. 
  3. Uw traplift laten financieren. In specifieke gevallen kunt u uw traplift bij ons financieren. Neem hierover contact met ons op.

Kosten traplift accessoires

Niet alleen de traplift zelf zorgt voor de kosten, ook de accessoires zoals stoel en extra veiligheidsopties zijn onderdeel hiervan. Een trapliftstoel moet passen bij de mate van comfort die u verlangt. Wij helpen u graag om een keuze te maken uit verschillende modellen, uitvoeringen en bekleding.

Wilt u een indicatie van de kosten ontvangen?

Heeft u interesse in een traplift van Handicare Trapliften, maar wilt u eerst meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis langs.

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak