Wat kost een traplift?

Een traplift is maatwerk. Desondanks geven wij u graag een zo compleet mogelijke indicatie.

Wat kost een traplift ongeveer?

Een traplift is voor iedere woning uniek. De rails meten wij in en leveren wij op maat. Hierdoor kan de prijs van een traplift verschillen. De kosten voor een traplift beginnen bij 2700 euro. Dit kan oplopen tot 9000 euro. Dit is afhankelijk van uw wensen, trapsoort, afmetingen en de mogelijkheden van de traplift. 

Standaard modellen

Om de keuze voor een traplift in te kaderen hanteren wij diverse modellen voor zowel rechte trappen als trappen met bochten. Bij deze twee typen horen ook andere stoelen. Bij elkaar zijn er veel mogelijkheden. Om u te ondersteunen geven wij daarom graag advies. U kunt te allen tijde bij ons terecht om u te laten adviseren. Wij komen graag bij u thuis langs voor een indicatie. 

Hoe financier ik mijn traplift?

Een traplift is soms pure noodzaak om prettig in uw huidige woning te kunnen blijven wonen. De kosten die daarbij komen kijken zijn niet voor iedereen even gemakkelijk te betalen. Er zijn twee manieren om een traplift te vergoed te krijgen:

  • De traplift betalen met subsidie vanuit de WMO of PGB. U kunt hierover meer informatie opvragen bij uw gemeente.
  • Uw traplift laten financieren. In specifieke gevallen kunt u uw traplift bij ons financieren. Neem hierover contact met ons op.

Wat kosten trapliftaccessoires?

Niet alleen de traplift zelf geeft kosten, ook de accessoires zoals een stoel en beveiliging kosten geld. Accessoires dragen bij aan het comfort op uw traplift. Wij helpen u graag bij het kiezen van accessoires die bij u passen.

3D-voorbeeld van uw traplift

Vindt u het lastig om een voorstelling te maken van een traplift op uw trap? Wij maken dit graag voor u inzichtelijk. Handicare Trapliften ontwikkelde 'Vision', een speciale app waarmee wij kunnen visualiseren hoe een traplift er bij uw trap uit gaat zien! Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Meer weten over een traplift van Handicare Trapliften? 

Neem dan contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis langs.

Blog

image of Leef het leven als grootouder19 april 2017

Leef het leven als grootouder

Wat betekent grootouder zijn in 2017?

Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp