De traplift naar uw wens

U bent op zoek naar een traplift maar u weet nog niet wat de diverse mogelijkheden zijn. Eigenlijk weet u niet waar u uw zoektocht moet beginnen. U wilt in ieder geval een traplift die volledig aan uw wensen voldoet.

Wat is het dan fijn als u een ruime keuze heeft en daarbij een trapliftadviseur die u helpt bij uw keuze; U adviseert maar wel ruimte geeft om te kiezen welke stoel u het meest comfortabel vindt. Stelt u zich dan eens voor dat u de kleur van uw trapliftstoel ook nog eens aan kunt passen aan uw interieur! Bij Handicare bent u aan het juiste adres.

Bij ons kunt u de traplift volledig aanpassen naar uw eigen wens. Zo kunt u kiezen uit diverse stoelen en stoelkleuren. U kunt kiezen uit een traplift met een enkele of dubbele rail (twee rails boven elkaar) en u kunt kiezen aan welke kant van de trap u de traplift geïnstalleerd wilt hebben. Keuzes zijn bovendien beschikbaar voor elke portemonnee. U betaalt niet meer voor uw traplift naar wens.

Nu met BTW voordeel! Slechts 6% BTW op arbeidskosten

Door de regeling "Verlaging BTW tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen"? kunt u geheel 2014 gebruik maken van het verlaagde BTW tarief van 6% in plaats van de gebruikelijke 21% op de arbeidskosten bij productie en installatie van uw traplift. Een interessant voordeel! 

Maak een afspraak

Wilt u weten hoe "uw traplift naar wens" er bij u op de trap uit komt te zien? Onze trapliftadviseur komt graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om de diverse opties door te nemen. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen met 0800 0234 912 of  vul dit formulier in en dan nemen wij contact met u op.

Persoonlijk
Uw traplift is persoonlijk. U heeft waarschijnlijk heel andere wensen dan uw buurvrouw van drie huizen verderop. Bij Handicare begrijpen wij dat. Daarom kunt u uw wensen kenbaar maken en zo zelf bepalen hoe uw lift er uit komt te zien zonder dat de traplift daardoor duurder wordt. Als u vragen heeft, staan wij u bovendien graag persoonlijk te woord, ook na de verkoop en installatie.    

Ervaren
Inmiddels hebben wij al meer dan 125 jaar ervaring met de productie en installatie van (trap-)liften. Dankzij onze ervaring weten wij voor nagenoeg elke trap een oplossing!

Koop & Huur
Bij ons kunt u een traplift kopen maar ook kunt u er voor kiezen er een te huren. Een traplift huren is voornamelijk een goede oplossing als u een tijdelijke oplossing zoekt.

Snelle levering
Omdat wij de traplift zelf produceren kunnen wij snel leveren. Dit betekent dat u de traplift vaak al in twee weken in huis kunt hebben!

Eigen productie
Onze trapliften produceren wij sinds jaar en dag zelf in onze eigen fabriek (in Heerhugowaard, Noord-Holland). Hierdoor kunnen wij snel leveren en zijn wij niet afhankelijk van andere partijen.   


Eigen installatie
Onze trapliftmonteur installeert de lift bij u thuis. Binnen een halve dag kunt u gebruik maken van uw traplift.     


Uitleg monteur
Wanneer de traplift geïnstalleerd is, legt de monteur de werking aan u uit. De monteur gaat vervolgens niet weg voordat voor u duidelijk is hoe de traplift werkt.     
   
   

 

Blog


Eten op leeftijd

Met een hogere leeftijd wordt het eten van een gezonde voeding steeds belan...

Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

traplift_keuzehulp.jpg

Welkom bij Handicare

 Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift passend in uw huis en bij uw budget.

Start nu de keuzehulp