De traplift naar uw wens

U bent op zoek naar een traplift maar u weet nog niet wat de diverse mogelijkheden zijn. Eigenlijk weet u niet waar u uw zoektocht moet beginnen. U wilt in ieder geval een traplift die volledig aan uw wensen voldoet.

Wat is het dan fijn als u een ruime keuze heeft en daarbij een trapliftadviseur die u helpt bij uw keuze; U adviseert maar wel ruimte geeft om te kiezen welke stoel u het meest comfortabel vindt. Stelt u zich dan eens voor dat u de kleur van uw trapliftstoel ook nog eens aan kunt passen aan uw interieur! Bij Handicare bent u aan het juiste adres.

Bij ons kunt u de traplift volledig aanpassen naar uw eigen wens. Zo kunt u kiezen uit diverse stoelen en stoelkleuren. U kunt kiezen uit een traplift met een enkele of dubbele rail (twee rails boven elkaar) en u kunt kiezen aan welke kant van de trap u de traplift geïnstalleerd wilt hebben. Keuzes zijn bovendien beschikbaar voor elke portemonnee. U betaalt niet meer voor uw traplift naar wens.

Nu met BTW voordeel! Slechts 6% BTW op arbeidskosten

Door de regeling "Verlaging BTW tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen"? kunt u geheel 2014 gebruik maken van het verlaagde BTW tarief van 6% in plaats van de gebruikelijke 21% op de arbeidskosten bij productie en installatie van uw traplift. Een interessant voordeel! 

Maak een afspraak

Wilt u weten hoe "uw traplift naar wens" er bij u op de trap uit komt te zien? Onze trapliftadviseur komt graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om de diverse opties door te nemen. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen met 0800 0234 912 of  vul dit formulier in en dan nemen wij contact met u op.

Persoonlijk
Uw traplift is persoonlijk. U heeft waarschijnlijk heel andere wensen dan uw buurvrouw van drie huizen verderop. Bij Handicare begrijpen wij dat. Daarom kunt u uw wensen kenbaar maken en zo zelf bepalen hoe uw lift er uit komt te zien zonder dat de traplift daardoor duurder wordt. Als u vragen heeft, staan wij u bovendien graag persoonlijk te woord, ook na de verkoop en installatie.    

Ervaren
Inmiddels hebben wij al meer dan 125 jaar ervaring met de productie en installatie van (trap-)liften. Dankzij onze ervaring weten wij voor nagenoeg elke trap een oplossing!

Koop & Huur
Bij ons kunt u een traplift kopen maar ook kunt u er voor kiezen er een te huren. Een traplift huren is voornamelijk een goede oplossing als u een tijdelijke oplossing zoekt.

Snelle levering
Omdat wij de traplift zelf produceren kunnen wij snel leveren. Dit betekent dat u de traplift vaak al in twee weken in huis kunt hebben!

Eigen productie
Onze trapliften produceren wij sinds jaar en dag zelf in onze eigen fabriek (in Heerhugowaard, Noord-Holland). Hierdoor kunnen wij snel leveren en zijn wij niet afhankelijk van andere partijen.   


Eigen installatie
Onze trapliftmonteur installeert de lift bij u thuis. Binnen een halve dag kunt u gebruik maken van uw traplift.     


Uitleg monteur
Wanneer de traplift geïnstalleerd is, legt de monteur de werking aan u uit. De monteur gaat vervolgens niet weg voordat voor u duidelijk is hoe de traplift werkt.     
   
   

 

Blog

image of Kent u de geschiedenis van Handicare Trapliften?23 februari 2017Kent u de geschiedenis van Handicare Trapliften?De geschiedenis van Handicare Trapliften laat zien waar wij als trapliften ...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp