De traplift naar uw wens

U bent op zoek naar een traplift maar u weet nog niet wat de diverse mogelijkheden zijn. Eigenlijk weet u niet waar u uw zoektocht moet beginnen. U wilt in ieder geval een traplift die volledig aan uw wensen voldoet.

Wat is het dan fijn als u een ruime keuze heeft en daarbij een trapliftadviseur die u helpt bij uw keuze; U adviseert maar wel ruimte geeft om te kiezen welke stoel u het meest comfortabel vindt. Stelt u zich dan eens voor dat u de kleur van uw trapliftstoel ook nog eens aan kunt passen aan uw interieur! Bij Handicare bent u aan het juiste adres.

Bij ons kunt u de traplift volledig aanpassen naar uw eigen wens. Zo kunt u kiezen uit diverse stoelen en stoelkleuren. U kunt kiezen uit een traplift met een enkele of dubbele rail (twee rails boven elkaar) en u kunt kiezen aan welke kant van de trap u de traplift geïnstalleerd wilt hebben. Keuzes zijn bovendien beschikbaar voor elke portemonnee. U betaalt niet meer voor uw traplift naar wens.

Nu met BTW voordeel! Slechts 6% BTW op arbeidskosten

Door de regeling "Verlaging BTW tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen"? kunt u geheel 2014 gebruik maken van het verlaagde BTW tarief van 6% in plaats van de gebruikelijke 21% op de arbeidskosten bij productie en installatie van uw traplift. Een interessant voordeel! 

Maak een afspraak

Wilt u weten hoe "uw traplift naar wens" er bij u op de trap uit komt te zien? Onze trapliftadviseur komt graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om de diverse opties door te nemen. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen met 072 75 111 55 of vul dit formulier in en dan nemen wij contact met u op.

Persoonlijk
Uw traplift is persoonlijk. U heeft waarschijnlijk heel andere wensen dan uw buurvrouw van drie huizen verderop. Bij Handicare begrijpen wij dat. Daarom kunt u uw wensen kenbaar maken en zo zelf bepalen hoe uw lift er uit komt te zien zonder dat de traplift daardoor duurder wordt. Als u vragen heeft, staan wij u bovendien graag persoonlijk te woord, ook na de verkoop en installatie.    

Ervaren
Inmiddels hebben wij al meer dan 125 jaar ervaring met de productie en installatie van (trap-)liften. Dankzij onze ervaring weten wij voor nagenoeg elke trap een oplossing!

Koop & Huur
Bij ons kunt u een traplift kopen maar ook kunt u er voor kiezen er een te huren. Een traplift huren is voornamelijk een goede oplossing als u een tijdelijke oplossing zoekt.

Snelle levering
Omdat wij de traplift zelf produceren kunnen wij snel leveren. Dit betekent dat u de traplift vaak al in twee weken in huis kunt hebben!

Eigen productie
Onze trapliften produceren wij sinds jaar en dag zelf in onze eigen fabriek (in Heerhugowaard, Noord-Holland). Hierdoor kunnen wij snel leveren en zijn wij niet afhankelijk van andere partijen.   

Eigen installatie
Onze trapliftmonteur installeert de lift bij u thuis. Binnen een halve dag kunt u gebruik maken van uw traplift.     

Uitleg monteur
Wanneer de traplift geïnstalleerd is, legt de monteur de werking aan u uit. De monteur gaat vervolgens niet weg voordat voor u duidelijk is hoe de traplift werkt.
 

 

Blog


Verschillen tussen trapliften: Welke is het meest geschikt voor u?

Stoeltrapliften, platformtrapliften en mobiele trapliften: wat zijn het en ...

Lees verder

Onze locaties

trapliftlocaties-nederland.jpg

Zoek een locatie bij u in de buurt.

Bekijk onze locaties

 

traplift_keuzehulp.jpg

Welkom bij Handicare

 Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift passend in uw huis en bij uw budget.

Start nu de keuzehulp