De personenlift van Handicare maakt uw trap weer veilig

Wordt het beklimmen van uw trap steeds lastiger? En gevaarlijker? Wilt u wel thuis blijven wonen maar niet zo afhankelijk van anderen zijn? De personenlift van Handicare is dan de oplossing. Daarmee gaat u zelf naar de bovenverdieping. Zonder hulp. Meer weten? Onze personenliften zijn er voor trappen met bochten en voor rechte trappen.

Een personenlift voor uw trap met bochten of voor uw rechte trap?

Wij hebben een uitgebreid assortiment personenliften. Zowel voor uw trap met bochten als voor uw rechte trap bieden wij de juiste oplossing. Handicare levert vanzelfsprekend altijd maatwerk voor u. Wilt u ook een trap op maat? Neem dan gerust even contact op als u meer wilt weten over onze verschillende personenliften.

Personenlift kopen of huren?

Weet u niet of u wilt kopen of huren? Of wilt u de personenlift slechts tijdelijk gebruiken? Lees meer over de kosten van huur en koop en laat u door ons verder informeren.

Meer informatie over onze personenliften?

Neem direct vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

 

 

 

 

 

 

 

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak