Op zoek naar een stairlift voor uw trap?

Is de trap een te grote uitdaging geworden en zoekt u nu naar een structurele oplossing? Onze stairlift biedt dan voor u de uitkomst! Dankzij onze stairlift hoeft u niet te verhuizen en kunt u uw bovenverdieping weer gewoon bereiken. En dit allemaal geheel veilig en zonder moeite! Geïnteresseerd? Neem gerust even contact op of vraag een offerte aan.

   

Een stairlift voor uw trap met bochten of uw rechte trap?

Wij hebben een uitgebreid assortiment van 7 verschillende stairliften. Zowel voor uw trap met bochten als voor uw rechte trap bieden wij de juiste oplossing. Handicare levert vanzelfsprekend altijd maatwerk voor u. Wilt u ook een trap op maat? Neem dan gerust even contact op als u meer wilt weten over onze verschillende personenliften.

Wat kost zo'n stairlift nou?

Veel mensen willen weten wat een stairlift kost. Logisch, want het is geen alledaags product. Onze stairliften zijn er gelukkig écht voor elke portemonnee. Zo zijn onze tweedehands trapliften voor sommige mensen een uitkomst! Maar ook in ons uitgebreide assortiment nieuwe trapliften hebben wij voor elk budget een stairlift. Overigens hoeft u een traplift vaak niet geheel alleen te betalen maar helpt de belasting of de gemeente een handje mee. En dat is wel zo lekker.

Meer weten over onze stairliften?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

 

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak