Traplift verhuizen?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u een traplift heeft en besluit te verhuizen. Wat nu? Gaat u de traplift verhuizen? Dan is het wel fijn om te weten of uw traplift verhuisbaar is. En als u een verhuisbare traplift heeft, hoe gaat u de traplift dan demonteren? De traplift verhuizen naar uw nieuwe huis is natuurlijk ook wel een heel prettig idee. 

De verhuisbare traplift!

Nu heeft Handicare de oplossing voor u: een verhuisbare traplift! Wanneer u uw traplift wil verhuizen, kunt u ons vragen u te helpen. Tegen een goede prijs kunnen wij de traplift demonteren en de herbruikbare onderdelen tezamen met een nieuwe rail in uw nieuwe huis installeren.

Om voor u optimale veiligheid te creëren, is onze rail maatwerk. Een rail die de trap volgt, garandeert een goede beloopbaarheid. Het is verstandig voordat u gaat verhuizen, de trap door ons te laten opmeten zodat wij de rails direct na verhuizing kunnen installeren. Uw huidige stoel en de unit zullen wij vervolgens op uw nieuwe rail installeren.     

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak