Altijd de beste prijs en het beste adviesVraag een offerte aan
Altijd de beste prijs en het beste advies

De Beste Prijs voor elke traplift

Beste Prijs gegarandeerd Een traplift kopen is niet een aankoop die u dagelijks doet. U wilt graag een gedegen advies maar ook zeker zijn dat u de juiste prijs betaalt voor de traplift die u nodig heeft. Handicare garandeert u een deskundig advies en altijd de Beste Prijs.

Wat houdt de Handicare “Beste Prijs” in?

U koopt bij Handicare direct van de fabriek. Wij ontwikkelen en produceren onze trapliften zelf en hebben altijd een passende oplossing. Daarom zullen wij u altijd al de Beste prijs aanbieden.

Heeft u onverhoopt een goedkopere offerte? Handicare zal de prijs matchen aan elke trapliftofferte*, waarbij een gelijk product met gelijke voorwaarden van een gecertificeerd bedrijf** binnen de Nederlandse trapliften markt wordt geleverd.

Kies uw traplift

Wilt u weten wat de beste oplossing is in uw situatie en een vrijblijvende advies? Vul nu hieronder de trapliftkeuzehulp in.

Traplift keuzehulp

Step 1

Step 2

Step 3

Step 4

Step 5

Step 6

Wat is de prijs van een traplift?

Uiteraard wilt u ook graag weten wat een traplift ongeveer gaat kosten. Wij hebben dat voor u op een rijtje gezet. Bekijk onze uitgebreide uitleg over onze traplift prijzen.

 

Voorwaarden beste prijs

* Handicare zal de prijs matchen tot het moment dat u een opdracht heeft gegeven tot het leveren en plaatsen van een traplift. Na het geven van de opdracht, respectievelijk het tekenen van de order, kunnen wij helaas niet meer de prijs matchen.

** Een gecertificeerd bedrijf is een bedrijf dat één of meerdere van de volgende keurmerken heeft: ISO 9001, EN 81-40 (Liftinstituut), TUV Sud, Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen.