Minivator: de veilige trapliften van Handicare

U bent op zoek naar een veilige, rechte traplift maar u heeft hulp nodig bij het zoeken ervan? Geen nood. We helpen u graag verder. Met de Minivator traplift van Handicare bijvoorbeeld. Die is er speciaal voor rechte trappen én trappen met een zeer krappe bocht.

Bekijk ons uitgebreide assortiment Minivator trapliften

De veilige lift van Minivator kopen of huren?

De Minivator traplift van Handicare kunt u zowel kopen als huren. Vaak kiezen klanten voor een traplift huren wanneer het een tijdelijke oplossing betreft. Voor structurele oplossingen gaat men over tot koop. Gelukkig biedt Handicare voor elke portemonnee een oplossing. Lees daarom wat het kost om een Minivator traplift te kopen of te huren. Oh, en vergeet niet om ook even bij de tweedehands trapliften te kijken. Misschien zit er net wat voor u bij.

Meer informatie over onze Minivator traplift?

Vanzelfsprekend vertellen wij u graag meer over de Minivator traplift. Neem dus gerust even contact met ons op!

 


Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak