26 mei 2019

Handicare steunt Alpe d’HuZes

afbeelding-website.jpg

Onze adviseur Bert van Leeuwen fietst samen met zijn team 6 juni de Alpe d’Huez op. Een fantastisch initiatief waar wij van Handicare met veel lof een bijdrage aan leveren.

Alpe d’Huzes

Alpe d’HuZes is een sportief evenement in de Franse Alpen. Tijdens het evenement wordt geld ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. De organisatie wordt volledig door vrijwilligers gedaan en alle donaties die gedaan worden, komen ten goede van onderzoek. Dit is hard nodig want ieder jaar sterven er 43.000 mensen aan kanker.

De route

De Alpe d’Huez begint in Le Bourg d’Oisans en is bijna 14 kilometer lang. De route bestaat uit 21 haarspeldbochten die symbool staat voor de moeilijke weg die kankerpatiënten doorlopen. Elk jaar doen duizenden fietsers, hardlopers en wandelaars mee en ook dit jaar gaan zo’n 5000 Nederlanders de uitdaging aan. Een van deze enthousiaste deelnemers is onze eigen trapliftadviseur Bert van Leeuwen. 

Bert over de Alpe D’huzes

‘Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat mensen zoals jij en ik steeds vaker te maken krijgen met deze ziekte en het verlies van onze geliefden. De strijd die deze mensen voeren moet en zal overwonnen worden. Door het meedoen met Alpe d’HuZes willen we geld inzamelen voor onderzoek en elkaar steunen in het verlies dat er geleden is afgelopen jaar. In Nagedachtenis van Tessa Breekveldt.’

Samen met zijn team heeft Bert al 15.000 euro opgehaald voor onderzoek. Ze hebben sinds 1 januari 2019 al 7.500 kilometer gefietst en 43.000 kilometer geklommen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Alle medewerkers van Handicare dragen Bert en zijn team een warm hart toe en wensen hen ontzettend veel succes tijdens de Alpe d’HuZes.

afbeelding-website-2.jpg

Wilt u Bert ook steunen? Dat kan via www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/BertLeeuwen2068

 logo-team-website.jpg           logo-website.png