17 december 2015

Geen trap te gek voor Handicare!

Elk huis kent een ander soort trap, trapgat of trappenhuis. Voor alle soorten trappen biedt Handicare diverse oplossingen. Deze zijn bovendien uit te breiden met diverse opties voor extra comfort en gemak. 

Handicare wringt zich in alle bochten

Naast trapliften voor rechte trappen biedt Handicare ook oplossingen voor trappen met bochten. De meeste woningen in Nederland beschikken over een trap waar één of meerdere bochten in voorkomen. Wij hebben vier series met trapliften speciaal geschikt voor deze trappen. 

Onze series voor trappen met bochten

Zo zijn de Handicare Rembrandt en Handicare 2000 geschikt om aan de binnenzijde van de trap te plaatsen. Dit heeft als voordeel dat het beloopbare deel van de trap vrij blijft. De Handicare Van Gogh serie is geschikt voor plaatsing aan de buitenzijde van de trap. Dit is een van onze best verkochte trappen. Voor wenteltrappen en trappen over meerdere verdiepingen is de Handicare Vermeer de oplossing. Hiermee kunt u tot wel 7 verdiepingen bereiken!

Bereikbaarheid op het smalste punt

Voor smalle trappen zijn er diverse opties om met zo min mogelijk ruimteverlies toch een kwalitatieve traplift te installeren. De eerder genoemde Handicare 2000 heeft zo'n bijzonder ontwerp dat hij geschikt is om hele krappe bochten te maken. Ook beschikt hij over twee afstandsbedieningen zodat u de traplift na gebruik terug kunt sturen daar waar meer vrije ruimte is.  

Voor smalle trappen is er eveneens de trapliftstoel met Turn & Go-functie. Deze stoel draait automatisch mee met de bochten van de trap. Zo heeft u meer ruimte voor uw benen en kunt u makkelijk in- en uitstappen. Deze optie is beschikbaar voor de Rembrandt- en Van Gogh-trapliften.

Extra stevige trapliften

Ook wanneer u op zoek bent naar een traplift met extra draagvermogen of een extra brede zitting, bent u bij Handicare aan het juiste adres. De Handicare 1000XXL heeft een draagvermogen tot 200 kilo, is voorzien van een langere en bredere zitting en beschikt over een langere veiligheidsgordel. 

Op zoek naar een tijdelijke traplift?

Wanneer u geen permanente traplift in huis wilt of de kosten wilt spreiden dan kunt u bij ons een traplift huren. Montage en onderhoud is ook hierbij inbegrepen. Onze trapliften zijn te huur vanaf een periode van 12 maanden. 

Verhuizen? Uw traplift kan met u mee!

De aanschaf van een traplift is een investering. Daarnaast is uw traplift op maat gemaakt voor uw huis en uw trap. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat u wilt verhuizen. Handicare kan u helpen om uw traplift (deels) mee te verhuizen naar uw nieuwe huis. Tegen een juist tarief kunnen wij uw traplift demonteren en onderdelen hergebruiken in uw nieuwe huis. De rail blijft maatwerk. Dat is uiteraard voor uw veiligheid!

Meer informatie over de diversiteit aan mogelijkheden?

Neem voor meer informatie contact met ons op via onze contactpagina of bel naar 072 75 111 55