21 mei 2019

Handicare steunt het ouderenfonds

afbeelding.jpg

Bij Handicare vinden wij het welzijn van onze klanten ontzettend belangrijk. Daarom steunen wij het LekkerLangedijk evenement waarbij geld opgehaald wordt voor het Nationaal Ouderenfonds. Het LekkerLangedijk evenement vindt dit jaar plaats op 24 en 25 mei in Noord-Scharwoude, Noord-Holland.

LekkerLangedijk 2019

Genieten en ondervinden wat de regio te bieden heeft: lekker eten, goede wijnen en heerlijke muziek. Twee gezellige dagen waarbij het Nationaal Ouderenfonds in de spotlight staat. Dat is LekkerLangedijk een notendop. Dit jaar op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei in Noord-Scharwoude. Op vrijdag wordt u in de tropische sferen gebracht met swingende en Caribische live muziek en zaterdag wordt u meegenomen in een muzikale reis van de 80’s tot nu. Twee dagen waarin de parkeerplaats tegenover de Sint-Jan de Doper wordt omgetoverd tot ‘bourgondisch plein’.

Vrijdag 24 mei van 16:00 – 22:30u
Zaterdag 25 mei van 15:00 – 23:00u

Tickets voor vrijdag en zaterdag zijn €10,- per dag.
Indien u beide dagen het evenement wilt bezoeken kost een ticket €16,-.

U kunt uw tickets hier bestellen.

Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds is er speciaal voor eenzame ouderen in Nederland. Ze zetten zich in voor ouderen die onvoldoende zorg en aandacht krijgen uit de maatschappij. Want bijna de helft van de ouderen voelt zich wel eens eenzaam en dat is een ontzettend hoog aantal. Samen met bedrijven, overheden, donateurs, ambassadeurs, vrijwilligers en medewerkers zet het Nationaal Ouderenfonds zich in voor één doel: een samenleving waarin iedere oudere zijn of haar leven leidt zoals hij of zij dat wenst.

Meer informatie kunt u vinden op www.lekkerlangedijk.nl

              logo.png  lekkerlangedijk-logo-300dpis.png