01 augustus 2022

Traplift demontage?

Of u nu naar een nieuw huis verhuist en uw traplift niet mee kunt nemen of gewoon geen mobiliteitshulpmiddel meer nodig heeft, het kan lastig zijn om te weten wat u kunt doen met een oude traplift die u niet meer nodig heeft. Wilt u een gebruikte traplift verkopen en niet zomaar weggooien? We sommen hieronder enkele mogelijkheden op om uw traplift een tweede leven te geven.

verkoop particulier

 

Uw traplift laten demonteren

Wij van Handicare zijn een trapliftleverancier die een terugkoopregeling biedt voor uw oude trapliften. Voor het verwijderen van de traplift vragen wij een kleine bijdrage. Heeft u een Handicare traplift mét all-in service contract? Dan is demontage van de traplift volledig gratis. Op basis van de staat en leeftijd van de traplift wordt de restwaarde van uw traplift berekend. Dit zal de snelste en gemakkelijkste manier zijn om netjes uw traplift te laten verwijderen en een optie die de minste moeite voor uzelf kost.

tweedehands traplift

Uw traplift niet meer nodig?

Als u een Handicare-traplift heeft, bieden we een terugkoopregeling aan en recyclen we zoveel mogelijk onderdelen van uw oude traplift zodat ze iemand anders kunnen helpen. Wij kopen uw Handciare traplift terug en doen er dus iets goeds mee.

recycle centrum

 

Voor meer tips en advies zoals dit, lees meer hulp- en adviesartikelen over trapliften.