22 juli 2016
Auteur
Eline Blom

Trapliftenspreekuur bij u in de buurt

trapliftenspreekuur_bob.png Op zoek naar informatie over langer thuis blijven wonen en trapliften vindt u veel informatie. Deze informatie geeft antwoord op vele vragen, maar een passende traplift is een oplossing aangepast aan uw situatie. Vaak vindt u dus niet alle antwoorden. Uiteraard kunnen onze adviseurs bij u thuis langskomen. Maar wellicht vindt u dat een stap te ver en u wilt nog niet iemand over de vloer. Of u heeft slechts een paar korte vragen. Hoe fijn is het dan als u met een professional kunt spreken bij u in de buurt? Onze Handicare expert is dagelijks bij diverse winkels bij u in de buurt voor het Trapliftenspreekuur.

Wat is het Handicare Trapliftenspreekuur?

Bij een winkel bij u in de buurt geeft een Handicare Expert uitgebreid antwoord op uw persoonlijke vragen. De winkel is voor u een bekend gezicht in de buurt waar Handicare al langere tijd een vertrouwde samenwerking mee heeft. Laagdrempelig, dichtbij en snel informatie verzamelen over langer thuis wonen en trapliften. 

Voor wie?

Het Trapliftenspreekuur is voor iedereen, maar specifiek voor u als u: 

  • Vroegtijdig informatie wilt ophalen. U wilt graag weten of thuis blijven wonen mogelijk is en of de traplift daarvoor een oplossing is, nu of in de toekomst. 
  • Reeds verder in het proces bent; u concrete informatie wilt ophalen over uw mogelijkheden en de mogelijkheden van de trap bij u thuis.
  • Bijna een beslissing heeft genomen. Misschien heeft u al een leverancier over de vloer gehad. En u wilt nog een second opinion. 
  • Graag uw producten koopt in de buurt. Handicare werkt samen met de (zorg)winkel bij u in de buurt. Dichtbij en vertrouwd. 
  • Wilt weten wat de mogelijkheden zijn om een traplift te financieren, subsidie te krijgen. 
  • Zorgprofessional bent en meer wilt weten over trapliften. Specifiek voor uw cliënt of juist algemeen als kennis. 

U bent van harte welkom. Ook als uw situatie hier niet bij staat. De Handicare Expert staat u graag te woord.

Wat voor informatie krijg ik?

U krijgt Informatie afgestemd op uw vragen. U gaat naar huis met antwoord op al uw vragen en een uitgebreid informatiepakket. Uiteraard kunt u daarna nog altijd geheel vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs

Wat neemt u mee naar het Trapliftenspreekuur?

Eigenlijk is uw komst alleen al voldoende. Met uw verhaal en beschrijving kan de Handicare expert u al veel informatie vertellen. U bent natuurlijk altijd vrij om een foto van uw trap te maken of een schets van de situatie. Maar gezien de oplossing altijd een combinatie is van uw wensen, uw situatie en uw trap, is uw verhaal eigenlijk altijd het belangrijkste. 

Waar zijn de Trapliftenspreekuren?

U bent van harte welkom op een van de Trapliftenspreekuren bij u in de buurt. Bekijk waar de Handicare Expert binnenkort is en maak een vrijblijvende afspraak in de winkel of neem telefonisch contact met hen op.   

Handicare Trapliften

Handicare Trapliften is fabrikant en leverancier van trapliften. Wij bieden voor iedere trap en elk budget een passende oplossing. Als enige trapliftfabrikant in Nederland zijn wij gecertificeerd met het Nationaal Keurmerk voor Hulpmiddelen. Handicare heeft een landelijk dekkend netwerk van monteurs en adviseurs. Er is altijd wel een verkoper of monteur in de buurt. En wij werken samen met vele winkels bij u in de buurt. De service en kracht van dichtbij zoals u gewend bent.