08 november 2017

Adviezen bij een senioren verhuizing

seniorenverhuizen.jpgOok senioren krijgen te maken met verhuizingen. De meeste senioren ervaren een verhuizing als zeer stressvol. Er moet van alles gebeuren en de orde van de dag is even helemaal verdwenen. Er moet opgeruimd worden en ingepakt. Daarna moeten alle spullen zorgvuldig verhuisd worden naar de nieuwe woning. Al stress? Dat hoeft niet. Wij voorzien u graag van handige adviezen zodat uw verhuizing snel en gemakkelijk verloopt.   

Professional inschakelen

Om uw verhuizing geheel vlekkeloos te laten verlopen, is het aan te raden om een professional in te schakelen. Schakel hulp van een verhuisbedrijf in en zij regelen alles tot aan de puntjes. Zij weten als geen ander waar zij tijdens de verhuizing rekening mee moeten houden en zullen ervoor zorgen dat uw spullen zorgvuldig worden verhuisd naar uw nieuwe woning.

Uw wensen

De hulp die u nodig heeft, kunt u geheel aanpassen aan uw wensen. Het is daarom verstandig om hier al van te voren over na te denken. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen dat de verhuizers u helpen met in- en uitpakken. Dit maakt het voor u nog gemakkelijker om in alle rust te kunnen verhuizen. Natuurlijk betaalt u enkel voor de diensten die u nodig heeft, dit kunt u altijd aangeven. Er wordt gewerkt op basis van duidelijke afspraken en heldere tarieven.  

Zorgvuldig verhuizen

Een verhuisbedrijf helpt u met zorgvuldig verhuizen. Heeft u bijvoorbeeld grote breekbare spullen in huis? Dan beschikt een verhuisbedrijf ook over de juiste middelen om deze zonder problemen te verhuizen naar uw nieuwe woning. Het doel is uiteindelijk om al uw spullen zonder enige beschadigingen te leveren bij uw nieuwe woning. Daarom maken wij enkel gebruik van professionele verpakkingsmaterialen en dozen. Deze kunt u ook gemakkelijk bestellen. Zo kunt u erop vertrouwen dat al uw geliefde spullen in goede staat aankomen bij uw nieuwe woning.

Uw traplift verhuizen

Een traplift verhuizen kan ook, maar ook u nieuwe traplift is geheel afhankelijk van de trapsituatie in uw nieuwe huis. Een adviseur van Handicare komt graag bij u langs om dit te beoordelen en u een verhuisadvies op maat te geven. De stoel en motorunit kan in vrijwel alle gevallen hergebruikt worden en wordt op een nieuwe rail geplaatst in uw nieuwe huis. Goed gepland kunnen wij dit in een dag voor u regelen. Zo wordt verhuizen zorgeloos.