05 juli 2019

Even voorstellen: Onze traplift adviseurs

Uw wens om veilig en comfortabel in uw eigen huis te blijven wonen begrijpen we bij Handicare goed. Bij de zoektocht naar een traplift komt u veel informatie tegen en is persoonlijk en deskundig advies erg waardevol.

Om u te kunnen voorzien van deskundig advies werken wij met adviseurs door heel Nederland. Zo zijn we altijd in de buurt en kunnen onze adviseurs binnen 48 uur op locatie zijn. Onze adviseurs worden regelmatig bijgeschoold en zijn uitstekend op de hoogte van de laatste technieken, mogelijkheden en toepassingen. Benieuwd wie deze adviseurs zijn en welke adviseur u thuis kunt verwachten? We stellen ze graag aan u voor!

Marcel (Noord-Holland & Friesland)

marcel-telman-1.jpgWanneer u woonachtig bent in Noord-Holland of Friesland en op zoek bent naar persoonlijk advies zal onze ervaren adviseur Marcel Telman bij u langskomen. Marcel is bijna 10 jaar werkzaam bij Handicare. ‘Jaarlijks zie ik meer dan 700 trappen en hoewel trappen vaak op elkaar lijken, is de gebruiker altijd uniek. Als adviseur houdt je hier altijd rekening mee zodat je mensen alleen van het aller beste advies kunt voorzien.’ Met de ervaring die Marcel heeft bent u verzekerd van goed en eerlijk advies.

Gerjan (Groningen, Drenthe & Flevoland)

adviseur-gerjan-pool.jpgAls we vanuit Friesland verder rijden naar Groningen komen we daar onze adviseur Gerjan Pool tegen. Dagelijks rijdt hij door Groningen, Drenthe en Flevoland om u te kunnen voorzien van deskundig advies. Gerjan heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan: ‘De wensen en behoeften van de gebruiker staan centraal. Samen kijken we naar de best passende oplossing en zo wordt de traplift volledig afgestemd op deze wensen en behoeften. Veiligheid, gemak en comfort staan hierin centraal.’ Aldus Gerjan.

Bert (Gelderland, Overijssel & Utrecht)

bert-van-leeuwen.jpgVanaf Gerjan zijn woonplaats is het exact 86,2km rijden naar Ede. Daar woont onze adviseur Bert van Leeuwen. Bert komt bij u op bezoek wanneer u in Gelderland, Overijssel of Utrecht woont. Iets terug doen voor de medemens, dat is een belangrijke kernwaarde voor Bert. Zo heeft hij al meerdere malen deelgenomen aan de Alpe d’Huzes voor het goede doel. Die betrokkenheid is ook terug te vinden in de indruk die Bert na zijn bezoek achterlaat. ‘Laatst kreeg ik van een gebruiker het bericht dat zij heel blij was met de aanschaf van haar traplift. Ze heeft haar vrijheid weer terug gekregen om het hele huis te kunnen gebruiken en heeft veel meer energie omdat ze de trap niet meer zelf hoef te belopen. Dat ik een rol kan spelen in het makkelijker maken van het dagelijkse leven, daar doe ik het voor!’ Zo vertelt Bert.

Gerrit (Noord-Brabant & Limburg)

gerrit-van-zandvoort.jpgAls we een stuk naar beneden kijken en ons begeven in Noord-Brabant en Limburg, dan komen we daar Gerrit van Zandvoort tegen. Gerrit werkt al ruim 7 jaar bij Handicare en is een ervaren adviseur die veel kennis in huis heeft. Gerrit: ‘In de zeven jaar dat ik bij Handicare werk ben ik bij heel veel mensen op bezoek geweest. Ik heb zoveel trappen gezien en gebruikers mogen ontmoeten, elke situatie neem ik mee naar de volgende. Zo probeer ik mensen optimaal te adviseren over de aanschaf van een traplift.’

Willem-Jan (Zuid-Holland & Zeeland)

willem-jan-huitema.jpgOm de cirkel rond te maken komen we aan in Zuid-Holland en Zeeland. Hier ontmoeten we Willem-Jan. Het alledaagse leven eenvoudiger maken, een kernwaarde van Handicare én van Willem-Jan Huitema. ‘Als adviseur spreek ik veel mensen en begrijp ik als geen ander dat mensen alle kamers in het huis willen bereiken zonder hierbij beperkt te worden door fysieke belemmeringen. Ik zoek dan ook graag naar de beste oplossing voor zowel de gebruiker als de trap.’ Aldus Willem-Jan.

Ziet u op tegen het traplopen in huis of voelt u zich onzeker op de trap? Onze adviseurs komen graag langs om u te voorzien van gratis vrijblijvend advies. Dit betekent dat u nergens aan vast zit. U krijgt eerlijk, persoonlijk én deskundig advies. Marcel, Gerjan, Bert, Gerrit en Willem-Jan staan dagelijks voor u klaar. Maak direct een afspraak via 072 75 111 55 of neem via onze contactpagina contact met ons op.

Neem contact op