19 juli 2021

De beste huwelijkscadeaus van grootouders

Heeft u binnenkort een bruiloft gepland staan? Het kopen van een geschikt cadeau kan een lastige keuze zijn, vooral als het de bruiloft is van een kleinkind of familielid. Nadenken over wat het juiste bedrag is om uit te geven, of u een traditioneel of gepersonaliseerd huwelijkscadeau wilt geven en wat het paar het leukst vindt, zijn ongelooflijk moeilijke keuzes. U wilt ze tenslotte iets geven waar ze echt blij mee zijn en waarderen, iets waaraan men kan zien hoeveel u van hen houdt en hoeveel ze voor u betekenen. In dit artikel zetten we de beste huwelijkscadeau-ideeën voor grootouders op een rij.

getrouwd stel.jpg

Champagne en Champagneglazen

Het glas heffen op de grote dag is een must en het drinken van champagne is ook iets heel feestelijks. Een geweldig idee voor een huwelijkscadeau is om een mooie fles champagne met bijpassende champagneglazen te kopen. Op deze manier kunnen de bruid en bruidegom na afloop van de bruiloft nog eens proosten op hun huwelijk. En iedere keer als ze champagne drinken uit de glazen zullen ze denken aan hun mooie huwelijksdag en dat u daar dit mooie cadeau aan hen gegeven hebt.  

Rachel, een blogger, is het ermee eens dat dit een gedenkwaardig cadeau kan zijn en vertelt ons: “Ik zal me altijd het cadeau herinneren dat mijn ouders van mijn grootouders voor hun bruiloft kregen. Het was een set van 8 elegante met goud ingelegde champagneglazen. Ze waren prachtig! Ze worden alleen gebruikt bij speciale gelegenheden, maar ze verschijnen altijd met Kerstmis, Nieuwjaar, Pasen en de trouwdag van mijn ouders! Ze zijn onderdeel geworden van een traditie.

champagne proost.jpg

Belevenis cadeaukaart

Het geven van geld aan het gelukkige paar kan een geweldig en eenvoudig geschenk zijn, maar misschien wilt u een suggestie doen over waar dit geld voor wordt gebruikt. Een idee voor degenen die geld willen geven, maar op een leuke en unieke manier, is om een ​​cadeaukaart voor een belevenis cadeau te geven. Zo'n cadeaukaart kan men gebruiken om samen lekker uit eten te gaan bij een goed restaurant, maar ook een leuke activiteit samen te ondernemen of de dagje ontspannen in de sauna. Vaak kan het stel na de bruiloft wel watgeld gebruiken voor leuke romatische uitjes, en daarom is dit een fantastisch geschenk.

rome stel.jpg

Bijzonder weekendje weg

Van de huwelijksreis tot romantische uitstapjes met elkaar, voor sommige stellen is reizen een spannende manier om niet alleen hun relatie te versterken, maar ook om de wereld te verkennen. Aanbieden om samen een tijdje weg te zijn, kan één van de meest attente geschenken zijn voor stellen die in de avontuurlijke categorie vallen.Bovendien kun je hier je eigen persoonlijke touch aan toevoegen.

Misschien kunt u ze een reis aanbieden naar de plaats waar u zelf op huwelijksreis was? Of, voor families die over de hele wereld zijn verdeeld, een reis te maken naar een familielid die belangrijk voor het stel is. Dit is vooral geweldig als een huwelijkscadeau voor stellen die hun datum hebben moeten wijzigen. Er zijn genoeg stellen geweest die vanwege de COVID-19-pandemie hun bruiloft hebben moeten annuleren of uitstellen. Door de reis samen te laten vallen met hun geannuleerde trouwdag, kunnen ze die speciale dag nog steeds samen vieren.

hight hea hapjes.jpg

Herinneringsdag

De grote en speciale dag na bespreken is iets waar alle stellen dol op zijn, en vooral voor degenen die dicht bij hun grootouders staan, is het belangrijk om die reflectie met hen te delen. Een herinneringsdag is een geweldige kans om niet alleen het paar te trakteren, maar ook wat één-op-één tijd met hen alleen te hebben om te praten over de dag en wat de toekomst verder zal brengen.

Lynne van The Swan Effect vertelt ons: "Omdat grootouders zo'n groot deel van de familie uitmaken, denk ik dat een herinneringsdag een perfect cadeau zou zijn voor de bruid en bruidegom. Je kunt bijvoorbeeld trakteren op een heerlijke high tea en die tijd besteden aan het ophalen van herinneringen van de trouwdag. Ik geloof altijd dat de mooiste herinneringen zijn, aangezien de bruid en bruidegom die dag voor altijd zullen herinneren en die 1-2-1 tijd met hun grootouders zullen koesteren.

Tip: Als het paar op een speciale plek gaat trouwen, kun je deze high tea ook daar laten plaatsvinden - hoe speciaal!

De beste huwelijksgeschenken van grootouders:

  • Champagne & Champagneglazen
  • Belevenis cadeaukaart
  • Bijzonder weekendje weg
  • Een herinneringsdag

Het kopen van één van deze huwelijksgeschenken voor koppels zal zeker een traktatie zijn. Dus, wat uw budget en voorkeur ook is, we hopen dat u het perfecte huwelijksdagcadeau op deze lijst kunt vinden. Deze cadeautips kunnen niet alleen nuttig zijn voor bruiloften, dus onthoud ze ook voor toekomstige jubileumgeschenken!

Bij Handicare Trapliften bieden we een grote selectie rechte en gebogen trapliften en redelijke prijzen voor trapliften, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar meer onafhankelijkheid in hun huis. Bezoek onze nieuwspagina voor meer tips, handleidingen en advies.