02 maart 2016

Noodoproep vanuit uw traplift met één druk op de knop

Stelt u zich eens voor dat u halverwege uw trap bent met uw traplift en u voelt zich niet lekker. Of de lift doet niet wat u er op dat moment van verwacht. De kans is groot dat u op dat moment geen telefoon bij de hand heeft. Hoe fijn is het dan als u iemand kunt inschakelen met één druk op de knop van uw trapliftbediening? Met Handicare VoiceConnect kan dat!

Hoe werkt noodoproep met VoiceConnect?

Met Handicare VoiceConnect is het mogelijk om uw traplift als communicatiemiddel te gebruiken. Het systeem zit geïntegreerd in de traplift en is voorzien van een krachtige microfoon en speaker. Voor een noodoproep kunt u de noodknop indrukken die op de armleuning aanwezig is. Het systeem belt dan automatisch de voorgeprogrammeerde contactpersonen. Neemt de eerste niet op? Dan belt VoiceConnect automatisch de volgende. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer iemand onbereikbaar is.

Wat heeft u nodig om VoiceConnect te gebruiken?

Het systeem van VoiceConnect is draadloos verbonden met uw eigen draadloze telefoon (DECT). Wanneer u nog geen DECT telefoon tot uw beschikking heeft, kan deze meegeleverd worden bij het VoiceConnect systeem. U dient dan wel zelf een vaste telefoonaansluiting te hebben. Handicare installeert VoiceConnect voor u in uw traplift. Tegelijkertijd programmeren wij dan voor u de gewenste contactpersonen in uw traplift.

De voordelen van VoiceConnect

  • Een veilig gevoel op uw traplift
  • De door u gewenste contactpersonen programmeren
  • Meteen contact met iemand die voor u vertrouwd en dichtbij is
  • Automatisch doorschakelen wanneer er niet opgenomen wordt
  • Installatie door Handicare
  • Uw familie en vrienden weten dat u hen altijd kunt bereiken

Kortom: Handicare maakt uw dagelijks leven graag gemakkelijker. Al onze trapliften zijn voorzien van diverse veiligheidsmaatregelen. VoiceConnect zorgt dat u zich nog veiliger voelt in uw traplift.

Wilt u meer weten over Voiceconnect of over onze mogelijkheden voor trapliften?

Neem voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina of bel naar 072 75 111 75