08 februari 2016

Voel u veilig, thuis en onderweg, met persoonsalarmering

U thuis en onderweg veilig voelen is een groot goed. Hiervoor kunt u gebruik maken van persoonsalarmering. Zo kunt u altijd alarm slaan in noodsituaties. Personenalarmering kent diverse vormen, waaronder mobiele alarmering. Handicare selecteerde drie mogelijkheden voor u.

Careyn Personenalarmering, aangepast aan uw situatie

Met de personenalarmering van Careyn kunt u de mobiele alarmering kiezen die bij u past. Careyn werkt met een noodoproep naar een alarmcentrale. Deze centrale heeft de gegevens van uw naasten en kan contact met hen leggen. Het alarmapparaat staat bij u thuis en is voorzien van een draadloze alarmzender met een noodknop.

Naast het basispakket kunt u kiezen voor uitgebreide pakketten met extra services zoals een alarmering naar een professioneel zorgmedewerker, een mobiel alarmapparaat welke u ook buiten kunt gebruiken, bereik in heel Europa en een pech-onderweg-service voor uw scootmobiel.

www.careynpersonenalarmering.nl

Het Seniorenalarm voor noodoproepen in thuissituatie

Met het seniorenalarm belt u eenvoudig uw naasten door middel van een noodoproep. Het alarm bestaat uit een hoofdunit die aangesloten is op uw telefoonlijn en een draadloze zender. Wanneer u de knop op deze zender indrukt wordt er gebeld naar maximaal 5 voorgeprogrammeerde nummers. Deze ontvangen dan een korte en duidelijke noodoproep waarna zij met u kunnen praten of actie kunnen ondernemen. 

Het Seniorenalarm is een internationaal erkende persoonsalarmering en zeer veilig in gebruik. Aan het alarm zijn geen maandelijkse abonnementskosten verbonden. De draadloze zender is waterdicht en kan dus ook onder de douche gebruikt worden. Het bereik van de zender is tot maximaal 100 meter van het basisstation. 

www.seniorenalarm.eu

LiveSafe mobiele alarmering via smartphone

Zorgen dat mensen veilig zijn is de missie van LiveSafe. Zij biedt mensen de mogelijkheid om hun persoonlijke veiligheid te vergroten op verschillende manieren. Naast de speciale tracker met tweeweg spraakverbinding is de persoonsalarmering ook via een app leverbaar. Met de LiveSafe kunnen u en uw naasten met een gerust gevoel op pad!

Door LiveSafe via de app op uw smartphone te gebruiken hoeft u geen extra apparatuur bij zich te dragen. Met één druk op de knop wordt er verbinding gemaakt met de alarmcentrale, die dankzij GPS meteen weet waar u zich bevindt. Aan de hand van het gesprek bepaalt de medewerker welke hulp er nodig is. Deze centrale is wereldwijd en werkt in ruim 200 landen. Mede hierdoor is de mobiele alarmering van LiveSafe uitermate geschikt om te gebruiken tijdens vakanties, wandelingen in uitgestrekte gebieden, voor ouderen die alléén wonen en mensen met dementie die af en toe verdwalen.

www.livesafe.nl

Langer thuis blijven wonen met persoonsalarmering

Persoonsalarmering kan een mooie oplossing zijn om langer zelfstandig te blijven en om weer alléén op pad te durven gaan. Ook voor onze trapliften zijn er diverse mogelijkheden voor persoonsalarmering. Wilt u meer informatie over mogelijkheden om het gevoel van veiligheid te versterken in uw traplift of in en om het huis? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel naar 072 75 111 75