Moederbedrijf Handicare

Wat doet de Handicare groep?

De Handicare Groep produceert en levert verschillende hulpmiddelen ten behoeve van betere mobiliteit in en rondom het huis. Deze producten zijn gericht op mensen met een functiebeperking en ouderen, maar ook op zorgverleners zoals familie, verpleging en therapeuten. 

Hoe ziet het productportfolio van Handicare er uit?

Het uitgebreide productportfolio omvat hoogwaardige trapliften, elektrische en manuele rolstoelen, scooters, zitsystemen, tilliften, sta-op- en relaxfauteuils en hulpmiddelen voor bad, douche en toilet. Wij geloven dat elk mens en elke situatie uniek is daarom hanteren wij binnen dit productportfolio de filosofie dat elk product uniek moet zijn. Daarom zijn onze producten leverbaar met diverse opties en accessoires.

In welke landen zijn de kantoren van Handicare gevestigd?

Het hoofdkantoor van Handicare is gevestigd in Zweden. Naast het hoofdkantoor zijn er vestigingen in Nederland, Engeland, België, Noorwegen, Duitsland, Denemarken en Canada.

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak