29 januari 2016

Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen voor Handicare Stairlifts

Handicare Stairlifts heeft op 13 januari het Certifcaat van het "Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen" in ontvangst mogen nemen. Een uniek moment want Handicare is de eerste en enige trapliftfabrikant in bezit van het keurmerk.

logo-nationaal-keurmerk-nkh-rgb-pixelbased-png_225.png Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen helpt u bij het kiezen van een hulpmiddel van kwaliteit. U weet zeker dat het bedrijf waar u dit hulpmiddel aanschaft voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen. Ondernemers met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant.

De 7 zekerheden van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, waaraan Handicare Stairlifts voldoet, zijn:

  1. U ontvangt een deskundig advies van vakmensen die zorgvuldig zijn opgeleid op het gebied van advisering, vervaardiging en aanpassing van hulpmiddelen.
  2. U ontvangt objectieve informatie over de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hulpmiddel.
  3. U ontvangt een veilig hulpmiddel dat aantoonbaar aan de relevante Europese veiligheidseisen voldoet.          
  4. U ontvangt een goede, duidelijke uitleg hoe u het hulpmiddel optimaal en veilig kunt gebruiken in uw specifieke situatie.
  5. U ontvangt gegarandeerde nazorg en service in geval er onverhoopt iets mis is met het hulpmiddel.
  6. U ontvangt de zekerheid van een goede klachtenregeling.
  7. U kunt ervan op aan dat een erkend bedrijf aandacht besteed aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Handicare wordt ieder jaar gecontroleerd door een onafhankelijk certificerende instelling, om te kijken of we nog voldoen aan de gestelde (kwaliteits)eisen.

Meer weten over het Hulpmiddelen Certificaat?

Neem contact met ons op, lees meer over het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen of bekijk het Hulpmiddelen Certificaat van Handicare Stairlifts.