08 maart 2017

Deel uw verhaal en win een iPad Pro

Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen organiseert een verhalenwedstrijd om de positieve ervaringen in beeld te brengen. Doe mee!

NKH Verhalenwedstrijd Dat een traplift een grote rol in het leven van onze gebruikers speelt, dat hebben wij inmiddels vaak van onze klanten mogen horen. Het biedt weer mogelijkheden om te doen en laten wat u wilt, om bijvoorbeeld een leuke hobby uit te voeren. Het maakt het leven makkelijker! Wat zijn uw positieve ervaringen? Doe mee aan de verhalenwedstrijd van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Laat zien hoe waardevol uw traplift is en maak kans op een iPad Pro!

Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (NKH) wil de waarde van hulpmiddelen laten zien door positieve ervaringen van gebruikers van hulpmiddelen in beeld brengen. Daarom organiseert het NKH deze verhalenwedstrijd. Een deskundige jury - bestaande uit: Gerard de Nooij, Monique Kalkman en Otwin van Dijk - zal de winnaar van de verhalenwedstrijd kiezen. De winnaar ontvangt een iPad Pro.
Meedoen? Stuur jouw verhaal – 500 woorden of een video van maximaal 1,5 minuut -  uiterlijk 15 maart 2017 naar info@firevaned.nl.

Over het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Handicare is als enige trapliftleverancier van Nederland in het bezit van Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen helpt bij het kiezen van een hulpmiddel van kwaliteit. Ondernemers met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Steeds meer organisaties binnen deze branche beschikken over het Keurmerk; in totaal bedienen zij 80% van de markt in Nederland.

Meer weten? Meer informatie en voorwaarden van deelname staan op de website van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen.