13 maart 2020

Coronavirus

shutterstock_1656396097.jpg

Zoals bij u bekend heerst momenteel het coronavirus in Nederland. Handicare volgt het advies op van de overheid en neemt uit voorzorg diverse maatregelen.

Heeft u een afspraak met ons?

  • Wij bezoeken geen klanten die gezondheidsklachten hebben die duiden op het Corona-virus. Wanneer u klachten heeft vragen wij u contact met ons op te nemen. Uw afspraak wordt dan verzet. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 072-57 688 80
  • Heeft u geen last van verkoudheid, hoesten of koorts, dan komen wij bij u langs om u te voorzien van trapliftadvies en voor de installatie van uw bestelde traplift.
  • Ook bij storingen blijft onze 24/7 service van kracht. 
  • Onze adviseurs en monteurs die verkoudheidsverschijnselen hebben die duiden op Corona, mogen geen werkzaamheden uitvoeren.
  • Onze adviseurs en monteurs wassen hun handen na afloop van elk bezoek met desinfectiemiddel en/of zeep.
  • Onze adviseurs en monteurs hebben geen fysiek contact met onze klanten. Zij zullen geen handen schudden en blijven op minimaal 1,5 meter afstand van de klant.
  • Belangrijk: Wij willen u vragen dat wanneer u, kort na een bezoek van één van onze collega's, gezondheidsklachten krijgt die wijzen op het Corona-virus ons hiervan op de hoogte wilt stellen. Dit om verdere besmetting te voorkomen.

Traplift Storing?

Heeft u een traplift storing? Wij doen er nog steeds alles aan om deze zo spoedig mogelijk bij u op te lossen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Bereikbaarheid

Handicare volgt het advies van het RIVM. Dit betekent dat waar mogelijk medewerkers vanuit huis werken. Deze maatregel heeft tot op heden geen gevolgen voor onze dienstverlening. Handicare blijft via alle kanalen bereikbaar.  Wij zijn telefonisch bereikbaar via 072-57 688 80.

Wilt u meer weten over het coronavirus? Lees dan ons blog.