16 november 2020

Update veilige werkmethoden i.v.m. COVID-19

Over de hele wereld worden we allemaal geconfronteerd of hebben we al te maken met een terugkeer naar lockdown-maatregelen. Sommige industriesectoren wordt opnieuw gevraagd hun bedrijf te sluiten, terwijl andere hun gezondheids- en veiligheidsprocedures moeten versterken en essentiële diensten moeten verlenen aan hun gemeenschap.

De rol van Handicare in de reactie op COVID-19 wereldwijd is een belangrijke. De beslissing om een ​​traplift te kopen is nooit gemakkelijk, maar voor veel kwetsbare mensen kan het een enorm verschil maken in een toch al moeilijke tijd in hun leven.

We zullen onze broodnodige producten en diensten blijven leveren en onderhouden voor mensen die er volledig van afhankelijk zijn om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken.

We blijven ons inzetten om Covid-veilige ervaringen en oplossingen te bieden aan de vele kwetsbare mensen met een verhoogd risico op de ziekte die hun huis moeten aanpassen en die geruststelling willen dat dit snel en veilig kan worden gedaan.

Dit jaar zijn we doorgegaan met het produceren, leveren, installeren en onderhouden van trapliften, terwijl we er alles aan deden om onze medewerkers, leveranciers, partners en klanten te beschermen.

We hebben robuuste gezondheids- en veiligheidsprocedures ingevoerd in overeenstemming met het advies en de begeleiding die we hebben ontvangen van de relevante gezondheidsautoriteiten en overheden waar we zaken doen.

We geven prioriteit aan het operationeel houden van onze fabrieken en onze teams gemotiveerd en gemobiliseerd te houden en het serviceniveau te leveren dat u van ons verwacht.

De stappen die we nemen zijn onder meer:

  • Strenge hygiëne (extra handzeep en reiniging van harde oppervlakken) door al het Handicare-personeel.
  • Productiemedewerkers zijn minimaal 2 meter uit elkaar geplaatst om het risico op infectie te minimaliseren.
  • Mondmaskers worden gedragen wanneer men zich verplaatst.

Wanneer ons Handicare- personeel de klant bezoekt:

  • Controleert of huishoudens die door onze teams moeten worden bezocht zichzelf isoleren of afschermen.
  • Begroet contactloos en houdt afstand tussen mensen op de werkvloer en thuis.
  • Bij het uitvoeren van werkzaamheden bij mensen thuis (bijv. adviseurs en installateurs) dragen persoonlijke beschermingsmiddelen en zorgen voor een grondige reiniging van alle apparatuur en oppervlakken voordat ze het pand verlaten.
  • Gebruik videogesprekken (indien beschikbaar) voor een virtuele trapliftbeoordeling.

Dankzij ons kwaliteitsteam zullen we doorgaan met het afhandelen van vragen en het boeken van afspraken, ondersteuning bij storingen en assistentie. We houden onze fabrieken draaiende, zodat we onze partners en klanten kunnen blijven voorzien van de essentiële apparatuur die ze nodig hebben.

Blijf Veilig.

Handicare