14 maart 2014

Handicare maakt het u gemakkelijk op Support 2014

Het dagelijks leven makkelijker maken. Dat is wat wij doen en dat doen wij met passie. Van 7 tot en met 10 mei 2014 laten wij u dit graag zien op de Support in de Jaarbeurs Utrecht.

Bezoek onze stand A102/B100 in hal 8. Maak kennis met onze oplossingen, ontdek de nieuwe mogelijkheden en laat u inspireren door het seminarprogramma in ons theater.
 

Seminars

Handicare presenteert u deze dagen in het theater een uitgebreid programma van de Handicare Academy en Handicare Talks. Interessante korte cursussen en seminars die u als zorgprofessional, consulent, beleidsmedewerker, mantelzorger en/of vrijwilliger zullen aanspreken en inspireren. Wilt u op de hoogte worden gehouden van het definitieve programma, stuur dan een e-mail naar info@handicare.com.
 

Support

Support is de grootste beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen. De Support vindt plaats van 7 tot en met 10 mei 2014 in de Jaarbeurs Utrecht.
 

Entree

Wilt u ons bezoeken? Klik op onderstaande afbeelding om gratis kaarten te bestellen. Graag tot ziens op Support 2014!

banner3_Support_nl