20 maart 2020

Covid-19: Hoe wij hiermee omgaan

shutterstock_1656396097.jpg

Bij Handicare doen we er alles aan om onze klanten, medewerkers, partners en leveranciers te beschermen. Wij zijn ons bewust van de uitdagingen waar we allemaal voor staan, met name onze oudere klanten en degenen die een verhoogd risico op het virus lopen. Daarom werken veel van onze kantoormedewerkers gedeeltelijk vanuit huis. 

Onze maatregelen

We hebben onze gezondheids- en hygiëneprotocollen voor al onze medewerkers aangescherpt en stappen ondernomen om onze fabrieken draaiende te houden, zodat we 'business as usual' kunnen houden als de situatie zich ontwikkelt.

Stappen die we ondernemen zijn onder andere:

  • Wij blijven u bezoeken om u te voorzien van trapliftadvies en voor de installatie van uw bestelde traplift.
  • Ook bij storingen blijft onze 24/7 service van kracht. 
  • Onze adviseurs en monteurs die verkoudheidsverschijnselen hebben die duiden op Corona, mogen geen werkzaamheden uitvoeren.
  • Onze adviseurs en monteurs wassen hun handen na afloop van elk bezoek met desinfectiemiddel en/of zeep.
  • Onze adviseurs en monteurs zullen geen handen schudden en blijven op minimaal 1,5 meter afstand.
  • Wij bezoeken geen klanten die gezondheidsklachten hebben die duiden op het Corona-virus.
  • Belangrijk: Wij willen u vragen dat wanneer u, kort na een bezoek van één van onze collega's, gezondheidsklachten krijgt die wijzen op het Corona-virus ons hiervan op de hoogte wilt stellen. Dit om verdere besmetting te voorkomen.

Wij blijven u helpen

In deze ongekende tijden blijft Handicare gemotiveerd om oplossingen en ondersteuning te bieden om de zelfstandigheid van mensen met een fysieke beperking of ouderen te vergroten en hen daarbij in staat te stellen een actief leven te leiden en hun zorgverleners en familie te faciliteren.

Handicare volgt het advies op van het RIVM. Dit betekent dat waar mogelijk medewerkers vanuit huis werken. Deze maatregel heeft tot op heden geen gevolgen voor onze bereikbaarheid. Heeft u vragen over onze service, onderhoud of (de)montage? Bel dan 072- 57 688 880. Vragen aan ons verkoopteam? Bel dan 072-75 111 75 of mail naar traplift@handicare.com.

Levertijden

Handicare heeft een robuuste wereldwijde supply chain. We hebben stappen ondernomen om onze fabrieken draaiende te houden, zodat we in deze ongekende omstandigheden door kunnen gaan. Momenteel hebben we geen grote uitdagingen. Mochten de doorlooptijden voor inmetingen en installaties in de komende weken oplopen zullen wij u direct hiervan op de hoogte brengen.

Wij hebben veel respect voor alle mensen en bedrijven die in deze uitzonderlijke situatie hun sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Wij zijn ook trots op onze medewerkers die ervoor zorgen dat mensen die een traplift voor hun dagelijkse mobiliteit nodig hebben ook kunnen (blijven) gebruiken. 

Heeft u binnenkort een afspraak met ons? Lees hier dan meer over onze maatregelen.

Wilt u meer lezen over het coronavirus? Lees dan ons blog.

Wij zullen u proactief over de ontwikkelingen op de hoogte houden.