18 juli 2013

In 2013 belastingvoordeel bij aankoop van uw traplift!

Slechts 6% BTW op arbeid én aftrek bij uw aangifte inkomstenbelasting.

Wist u dat de meeste van onze gebruikers achteraf zeggen dat ze veel te lang hebben gewacht met de aanschaf van een traplift? Het dagelijks gemak van een traplift in combinatie met de mogelijkheid om thuis te blijven wonen vergroot de levenskwaliteit dusdanig dat ze niet meer zonder zouden willen. 

In 2013 is het nog belangrijker om op tijd te zijn met de aanschaf van een traplift. Er bestaat een grote kans dat 2013 het laatste jaar is dat u uw traplift kun aftrekken van de belasting. Zoals het er nu naar uit ziet gaat de aftrekpost  "Specifieke Zorgkosten" in 2014 verdwijnen. Er is reeds een wetsvoorstel ingediend en na goedkeur door de Eerste en Tweede kamer zal dit worden opgenomen in het Belastingplan 2014. Daarna verdwijnt de aftrek.

Aftrek Specifieke Zorgkosten

Calculator-2-300 De aftrek Specifieke Zorgkosten betekent in de meeste gevallen dat u een aanzienlijk deel (tot wel 50%) van het aanschafbedrag van de traplift terugkrijgt van de belasting. De grootte van uw aftrekpost is uiteraard afhankelijk van uw inkomen, vermogen en overige aftrekposten. Onze adviseur laat u graag zien hoe u dit kunt uitrekenen.

Wordt het belastingvoorstel definitief? Dan verwachten wij een grote hoeveelheid aanvragen tegen het einde van het jaar. Wij helpen u graag goed en adequaat. Bestel uw traplift daarom op tijd.