20 maart 2019

Win 2 tickets voor de Keukenhof in Lisse

De lente is begonnen en de Keukenhof in Lisse is weer open: 32 hectare met meer dan 7 miljoen bloembollen prachtig in bloei.

Like het bericht op Facebook om kans te maken op 2 tickets! De winnaar wordt 4 april 2019 persoonlijk via Facebook op de hoogte gebracht.

Ga naar www.facebook.com/handicaretrapliften.nl of klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan.

Laat ook weten met wie u graag een bezoekje zou willen brengen aan deze prachtige bloementuin!

 

 

 

Over de Keukenhof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Keukenhof is wereldwijd een van de grootste bloementuinen. Ieder seizoen worden er meer dan 7 miljoen bloembollen gepland die van maart tot en met mei prachtig in bloei staan. Het is een van de mooiste attracties in Nederland en er komen dan ook veel buitenlandse toeristen op af. Het thema van 2019 is Flower Power. De Keukenhof is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen. Ook is het bloemenpark een leuk dagje uit met uw kinderen en kleinkinderen. 

Fluistervaren rondom Keukenhof

Genieten van de eindeloze bollenvelden rondom Keukenhof in een geruisloze boot? Vaar mee met de vaartocht! De vaartocht staat garant voor mooie foto's en een 45 minuten durende vaartocht. Bent u moeilijk ter been? Als u met een beetje hulp zelf in- en uit kunt stappen is het mogelijk om mee te varen. Er kunnen helaas geen rolstoelen op de boten. In het park bij de molen kunnen er tickets voor de rondvaart worden gekocht.

www.keukenhof.nl