17 december 2012

Stuur een traplift foto in en win een LCD-tv

'Het dagelijkse leven gemakkelijker maken'. Dat is ons streven, elke dag weer. In 2012 heeft Handicare weer duizenden trapliften geproduceerd, geplaatst en onderhouden. Wij zijn blij dat wij onze trapliftgebruikers kunnen helpen, maar zijn ook nieuwsgierig: Hoe maakt onze traplift het dagelijkse leven van onze klanten makkelijker?

Daarom als afsluiting van 2012 een wedstrijd: Alle trapliftgebruikers ontvangen van ons een kerstgroet met hierin de vraag om door middel van een foto of tekst duidelijk te maken hoe hun traplift hen het leven gemakkelijker maakt.

Een geselecteerde jury beoordeelt de inzendingen en de winnende inzending wordt beloond met een LCD-tv met ingebouwde Dvd-speler.

Heeft u een Handicare traplift thuis en geen kaart ontvangen? U kunt natuurlijk ook meedoen! * 
Stuur uw foto met onderschrift of verhaal voor 31 januari 2013 naar Handicare Trapliften, afd. Verkoop Nederland, Antwoordnummer 805, 1700 WB Heerhugowaard. O.v.v. Actie Kerst 2012. Of per e-mail naar traplift@handicare.com.

Kent u iemand die een Handicare traplift heeft? Attendeer hem of haar dan op onze actie.  

Wij zijn benieuwd naar uw inzending en wensen u waardevolle feestdagen en een goed 2013!


Kerstkaart-NL-2

* Actievoorwaarden:
Door deel te nemen aan deze wedstrijd geeft de deelnemer Handicare het recht de ingezonden foto’s en teksten zonder enige vergoeding aan de deelnemer en vrij van rechten te publiceren en kunnen derhalve ook voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Handicare zal de deelnemer bij gebruik van de foto’s niet persoonlijk op de hoogte stellen. De deelnemer dient de auteursrechten van het ingezonden materiaal te bezitten en Handicare te vrijwaren van iedere aanspraak door derden. Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. Deze actie loopt tot 31 januari 2013. Wie besluit om deel te nemen aan deze fotowedstrijd, geeft daarbij automatisch aan dat alle bovengenoemde voorwaarden worden geaccepteerd.