19 december 2013

Wie maakt uw dagelijks leven gemakkelijker?

kerstkaart_mailing-021213-1 Handicare streeft er naar om het dagelijkse leven van zijn trapliftgebruikers makkelijker te maken. Maar de mensen die echt hun leven makkelijker maken zijn natuurlijk de mensen om hen heen. De partner, familie, vrienden, verzorgenden en vrijwilligers. Terugkijkend op 2013 is dit het ideale moment om deze mensen in het zonnetje te zetten. U krijgt nu de kans dit mogelijk te maken. Vertel ons:
"Wie maakt uw dagelijks leven makkelijker?"
En win een persoonlijke verwendag t.w.v. 500 euro voor hem of haar.

Vertel ons met foto's en in tekst waarom hij of zij een verwendag verdient en hoe deze dag eruit zou moeten zien. Stuur ons uw wens vóór 15 januari 2014 per post, e-mail of via Facebook o.v.v. Actie Kerst 2013. Een geselecteerde jury beoordeelt de inzendingen en de winnende inzending zal worden beloond met een georganiseerde dag uit naar wens.

Wij zijn nieuwsgierig naar uw inzending en wensen u waardevolle feestdagen en een goed 2014!

Actievoorwaarden: Door deel te nemen aan deze wedstrijd geeft de deelnemer Handicare het recht de ingezonden foto's en teksten zonder enige vergoeding aan de deelnemer en vrij van rechten te publiceren. Derhalve kunnen deze ook voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Handicare zal de deelnemer bij gebruik van de foto's niet persoonlijk op de hoogte stellen. De deelnemer dient de auteursrechten van het ingezonden materiaal te bezitten en Handicare te vrijwaren van iedere aanspraak door derden. Over de uitslag van de wedstrijd en de invulling van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. Het maximale bedrag van de gehele dag uit bedraagt € 500. Deze actie loopt tot 15 januari 2014. Wie besluit om deel te nemen aan deze wedstrijd, geeft daarbij automatisch aan dat alle bovengenoemde voorwaarden worden geaccepteerd.