05 juni 2019

Winactie! Win een handige Bloeddrukmeter

Heeft u enig idee wat de waardes zijn van uw bloeddruk? U zult niet de enige zijn die dit niet precies weet. Van een te hoge bloeddruk merk je meestal niet meteen iets.  
Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 1 op de 3 Nederlanders (tussen de 30 en 70 jaar) een hoge bloeddruk heeft. Van deze mensen is 40% zich hier helemaal niet van bewust. Een hoge bloeddruk verhoogt uw kans op hart- en vaatziekten. Een serieuze zaak dus. 

Gratis uw bloeddruk meten

De Nederlandse Hartstichting is daarom een campagne gestart. In de week van 27 mei t/m 8 juni kunt u op diverse locaties in Nederland uw bloeddruk gratis laten meten. Ook kunt u bij deze locaties uitleg en advies krijgen over wat u zelf kunt doen om uw bloeddruk te verbeteren. Wilt u uw bloeddruk gratis laten checken? Ga dan naar één van de locaties waar dit mogelijk is. Zoek hier een meetlocatie bij u in de buurt. 

Geen tijd om ergens langs te gaan om uw bloeddruk te meten? U kunt het ook zelf eenvoudig opmeten met een bloeddrukmeter voor thuis. Deze zijn te koop bij o.a. de online Omringwinkel. 

Hoe u kunt winnen

Wilt u een bloeddrukmeter winnen? Wij hebben op dit moment een mooie winactie! Los de puzzel op onze facebookpagina op en maak kans op een bloeddrukmeter t.w.v. €69,95 euro van het merk Visomat. U kunt tot 13 juni 2019 een reactie achterlaten.

 

winactie-handicare-nieuws.jpg