Het dagelijks leven gemakkelijker makenKernwaarden

Bij Handicare begrijpen wij uw wens om veilig en comfortabel in uw eigen huis te blijven wonen. Natuurlijk wilt u alle kamers in uw huis kunnen bereiken zonder dat u hierbij wordt beperkt door fysieke belemmeringen. U heeft daarbij behoefte aan een eersteklas dienstverlening zodat u zonder problemen gebruik kunt blijven maken van uw traplift. Daarnaast bent u op zoek naar een luisterend oor en een persoonlijke oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Handicare begrijpt uw behoeften. Wij hebben onze klantgerichtheid opgenomen in ons bedrijfsDNA en hebben het als volgt geformuleerd in onze missie 'Make everyday life easier'.   

Elke dag telt

Wij geloven dat elke dag telt. Daarom doen wij er alles aan om de onafhankelijkheid van mensen met een functiebeperking en ouderen te vergroten, en tegelijkertijd de zorg door familie, verpleging en therapeuten gemakkelijker te maken. Dit doen we door ons te identificeren met uw individuele wensen en die van de mensen om uw heen.

Onze kernwaarden

We hebben een aantal kernwaarden geformuleerd waar wij voor staan en waar onze medewerkers voor gaan.

  • Integriteit  -  Wij beloven wat wij kunnen waarmaken en houden onze beloftes. Elke klant bieden wij de beste oplossing en een gericht en eerlijk advies.
  • Commitment  -  Wij staan volledig achter onze beslissingen. Deze zijn zorgvuldig overwogen en dragen bij aan het bereiken van onze doelstellingen.
  • Respect  -  Wij zijn betrokken bij onze klant. Daarom luisteren wij naar de wensen en eisen van de klant. Daarbij respecteren wij een ieders eigen mening.
  • Openstaan voor verandering  -  Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen, zienswijzen, methoden en mogelijkheden met als doel onze manier van werken te vernieuwen en verbeteren.
  • Passie  -  Bij Handicare werken gepassioneerde medewerkers die vaak al jaren voor het bedrijf werken. Deze medewerkers zorgen voor veel kennis en ervaring in huis. Dit dragen zij weer over op onze jongere medewerkers die er minstens zo hard voor gaan.

Wij helpen u graag

U kunt in uw dagelijks leven te maken krijgen met veranderingen in uw eigen situatie of in die van uw dierbaren. Wij helpen u graag om deze veranderingen zo draaglijk mogelijk te maken, om het dagelijks leven eenvoudiger te maken. Onze getalenteerde en gepassioneerde medewerkers bieden u een luisterend oor en denken oplossingsgericht met u mee.  

Actie: 800 euro korting

Profiteer tijdelijk van 800 euro nieuwjaarskorting op de aanschaf van uw nieuwe traplift.

facebook-nieuwjaarsactie-800-euro-korting-400-pix-1.png

Bekijk de actie nu!

Daarom Handicare

Beste Prijs gegarandeerd

Blog

10 tips voor veilig gebruik van sociale media

Sociale media verbindt ons met anderen, informeert ons en houdt ons up-to-d...

Lees verder

Onze locaties

nederland.jpg

Lokale adviseurs en monteurs

Zoek een locatie bij u in de buurt.

Bekijk onze locaties

 

Brochure

brochure-n.jpg

Gratis complete brochure

Vraag een gratis brochure aan!

 

Gratis Brochure aanvragen

traplift_keuzehulp.jpg

Welkom bij Handicare

 Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift passend in uw huis en bij uw budget.

Start nu de keuzehulp