Pijn in knie bij traplopen voorkomt u met een traplift

Last van pijn in uw knie bij het traplopen? Deze vervelende belasting kunt u voorkomen door gebruik te maken van een traplift.

Hoe ontstaat pijn in de knie bij traplopen?

Pijn in uw knie bij het traplopen kent meerdere oorzaken. De knie is een complex gewricht waarin schade direct een belemmerend effect heeft. Door een ongeluk of door ouderdom kunnen de gewrichten beschadigd raken. Ook reuma of artrose kunnen slijtage in de knie geven en zorgen voor pijn in uw knieën. 

Een traplift maakt uw leven makkelijkerwoman_on_moving_stairlift.png

Wanneer u veel pijnklachten heeft bij het traplopen dan komt er een moment dat u dit zoveel mogelijk gaat vermijden. U gaat zo min mogelijk de trap op, komt niet meer boven, verzamelt spullen op de trap om maar één keer te hoeven lopen. Wellicht is het lastig om nog naar de slaapkamer of de badkamer te gaan op de eerste verdieping. Herkent u dit? Dan kan een Een traplift kan voor u de oplossing zijn om weer gebruik te kunnen maken van uw hele woning. 

Jarenlange ervaring met trapliften

Handicare Trapliften heeft jarenlange ervaring met trapliften in alle soorten en maten en voor elk type woning. Wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. 

Waarom een Handicare traplift?

Veiligheid van uw traplift

Wij begrijpen als geen ander dat u met een zeker gevoel uw traplift wilt gebruiken. Daarom voldoen de producten van Handicare aan de strengste veiligheidsnormen. Onze trapliften zijn voorzien van:

  • Veiligheidsgordel
  • Veiligheidssensoren
  • Klemdetectie
  • Veiligheidsstop
  • Dubbele accu

Meer informatie

Handicare helpt u graag om langer thuis te blijven wonen. Wilt u meer informatie over de Handicare Trapliften? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Onze medewerkers nemen binnen 1 werkdag contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op 072 75 111 55 . Of doe hieronder de traplift keuzehulp:

 

Vind uw traplift met onze keuzehulp

In enkele simpele stappen vindt u de beste traplift voor uw situatie:

keuzehulp-screenshot.png