vrouw_naast_elegance.jpg Stoelliften voor de trap

Moeite hebben met traplopen is iets waar dagelijks heel veel mensen mee te maken hebben. In sommige gevallen is het pro bleem zo groot dat mensen ervoor moeten verhuizen, maar dit is absoluut niet meer nodig. Met een stoellift voor de trap kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen.

Typen stoelliften voor de trap

Bij Handicare leveren we stoelliften voor trappen in
heel Nederland. Ons assortiment bestaat uit rechte stoelliften en stoelliften met bochten. Deze stoelliften kunt u zowel nieuw als tweedehands bij ons aanschaffen.
De rechte trapliften van Handicare:

De trapliften met bochten van Handicare:

Wat kost een stoellift voor de trap?

De prijs van een traplift begint bij € 2.795,- incl. BTW, in dit geval gaat het over een rechte traplift voor één verdieping. Als u graag wilt weten wat een traplift voor u kost, laat dan een adviseur bij u langskomen. Deze serivce is geheel vrijblijvend.

Advies nodig over de aanschaf van een stoellift voor de trap?

Als u graag advies wilt hebben over het aanschaffen van een stoellift voor de trap, kunt u ons bereiken op telefoonnummer 072 75 111 75. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een brochure aanvragen, een afspraak maken of een offerte aanvragen. Doe dit door ons contactformulier in te vullen.

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak