Nieuwjaarsactie: Profiteer nu van 800 euro korting

800 euro korting traplift

Handicare Trapliften viert het nieuwe jaar met u. Een traplift maakt het mogelijk om te blijven wonen in uw vertrouwde huis en te genieten van uw fijne tuin. Fijn nu dagen weer langer worden. Speciaal voor u hebben wij daarom nu een tijdelijke kortingsactie: 800 euro korting op een nieuwe traplift. De actie is geldig tot 31 januari 2019.

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs voor een gratis en deskundig advies.

Voor elke trap een passende oplossing

Een traplift van Handicare kunt u nieuw of tweedehands kopen, maar u kunt deze ook huren. Als producent van het grootste assortiment trapliften in de markt hebben wij voor iedere situatie en ieder budget een oplossing.

U vindt eenvoudig de traplift die bij u past met onze 
keuzehulp en u kunt daarna een gedegen keuze maken voor de door u gewenste traplift. Wij adviseren u hierin graag.

Ook nadat de traplift bij u is geïnstalleerd door onze professionele monteur, kunt u rekenen op een uitstekende service & garantie. Door onze 24-uurs service is er altijd iemand bereikbaar.

Voor trappen met bochten

Voor rechte trappen

Tijdelijk / Huren

alliance.png

De Freecurve van Handicare past op elke trap en in elk interieur, dankzij de op maat gemaakte rail en de verschillende stoeltypen en -kleuren waar u uit kunt kiezen.

1100-portrait.png

Voor rechte trappen bieden wij sinds kort de nieuwe1100 traplift. Dankzij een revolutionaire rail is dit de stilste en schoonste rechte traplift op de markt.

traplift_huren.png

Als u de stoeltraplift tijdelijk wilt gebruiken, of als u niet de gehele investering in 1 keer wilt doen, kunt u bij Handicare ook een traplift huren.

Service, garantie en kwaliteit

Onze trapliften worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Wij zijn trots op onze producten en staan in voor de kwaliteit van onze trapliften. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij onze trapliften door de jaren heen steeds verder kun-nen perfectioneren. Onze bedrijfsprocessen zijn ISO gecertificeerd waarmee de kwaliteit van onze trapliften wordt gewaarborgd. Voor uw en onze tevredenheid monitoren wij dit proces continu.

De standaard garantietermijn voor uw traplift bedraagt 2 jaar. Indien uw lift binnen deze periode storing krijgt, zal dit uiteraard door onze monteur hersteld worden.

Met een servicecontract kunt u de garantietermijn uitbreiden. Onze trapliftadviseur vertelt u graag meer over de servicecontracten.

handicare_technician_1.jpg

handicare_technician_2_sq.jpg

handicare_technician_5_sq.jpg

handicare_technician_7_instruction_sq.jpg

24/7 storingsdienst

Ondanks onze inspanningen is het altijd mogelijk dat er toch iets gebeurt met uw lift waardoor er storing zou kunnen ontstaan. In dat geval is het natuurlijk fijn om te weten dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar zijn.

De voordelen van Handicare:

 • Snelle levertijd en installatie
 • Veiligheid staat voorop
 • Beste Prijs Garantie
 • Stijlvol en compact ontwerp
 • Geruisloos
 • Keuze uit verschillende stoeltypes,
  materialen en kleuren

Wilt u profiteren van deze aantrekkelijke korting en weten wat een Handicare traplift in uw huis u gaat kosten? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Eén van onze adviseurs zal dan bij u langskomen en brengt u vervolgens een uitgebreide offerte uit, inclusief de €800,- nieuwjaarskorting natuurlijk.

 • Geheel vrijblijvend
 • Persoonlijk advies op maat
 • Wij komen langs op een dag en tijdstip dat het u uitkomt.
 • De adviseur meet de trap in en berekent op basis daarvan direct de prijs.
Offerte aanvragen
Aanhef:

Wij verwerken uw gegevens conform AVG zoals beschreven in ons Privacy Beleid.

Houd mij op de hoogte van Handicare nieuws en aanbiedingen*:

Opt-in

Actievoorwaarden:

 • De actie is een korting op de traplift ter hoogte van € 800,- incl. btw
 • De actie is geldig wanneer in de periode van 1 januari t/m 31 januari 2019 een afspraak gemaakt wordt met één van onze adviseurs en voor 28 februari 2019 een traplift wordt aangekocht.
 • De actieperiode loopt van 1 januari 2019 t/m 31 januari 2019.
 • De actie is alleen geldig bij nieuwe trapliften voor één verdieping die particulier aangeschaft worden (trapliften aangeschaft via de Wmo, huurliften en tweedehands trapliften zijn uitgesloten van deelname.)
 • De lift wordt geïnstalleerd uiterlijk 30 april 2019.
 • Deze actie geldt niet voor reeds gekochte trapliften.
 • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.
 • Handicare Stairlifts B.V. behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 • Door deelname aan deze actie verklaart u zich akkoord met deze actievoorwaarden.

traplift_keuzehulp.jpg

Welkom bij Handicare

 Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift passend in uw huis en bij uw budget.

Start nu de keuzehulp