Alléén in maart: Gratis 5 jarig all-in service en garantiepakket t.w.v. € 695,-

Gaat u ook voor volledige zekerheid?

5 jaar garantie op een traplift

Een traplift maakt het mogelijk om in uw vertrouwde woning te blijven wonen. Dat wilt u toch ook?  Speciaal voor u hebben wij daarom een tijdelijke actie.

In de maand maart krijgt u bij aanschaf van een nieuwe lift gratis 5 jaar onderhoud & 5 jaar garantie. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2019.
 

Voor elke trap een passende oplossing

Een traplift van Handicare kunt u nieuw of tweedehands kopen, maar u kunt deze ook huren. Als producent van het grootste assortiment trapliften in de markt hebben wij voor iedere situatie en ieder budget een oplossing.

Ook nadat de traplift bij u is geïnstalleerd door onze professionele monteur, kunt u rekenen op een uitstekende service & garantie. Door onze 24-uurs service is er altijd iemand bereikbaar.

alliance.png

Voor trappen met bochten

De Freecurve van Handicare past op elke trap en in elk interieur, dankzij de op maat gemaakte rail en de verschillende stoeltypen en -kleuren waar u uit kunt kiezen.

1100-portrait.png

Voor rechte trappen

Voor rechte trappen bieden wij sinds kort de nieuwe1100 traplift. Dankzij een revolutionaire rail is dit de stilste en schoonste rechte traplift op de markt.

traplift_huren.png

Tijdelijk / Huren

Als u de stoeltraplift tijdelijk wilt gebruiken, of als u niet de gehele investering in 1 keer wilt doen, kunt u bij Handicare ook een traplift huren.

Service, garantie en kwaliteit

Onze trapliften worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Wij zijn trots op onze producten en staan in voor de kwaliteit van onze trapliften. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij onze trapliften door de jaren heen steeds verder kun-nen perfectioneren. Onze bedrijfsprocessen zijn ISO gecertificeerd waarmee de kwaliteit van onze trapliften wordt gewaarborgd. Voor uw en onze tevredenheid monitoren wij dit proces continu.

De standaard garantietermijn voor uw traplift bedraagt 2 jaar. Indien uw lift binnen deze periode storing krijgt, zal dit uiteraard door onze monteur hersteld worden.

Met een servicecontract kunt u de garantietermijn uitbreiden. Onze trapliftadviseur vertelt u graag meer over de servicecontracten.

handicare_technician_1.jpg

handicare_technician_2_sq.jpg

handicare_technician_5_sq.jpg

handicare_technician_7_instruction_sq.jpg

24/7 storingsdienst

Ondanks onze inspanningen is het altijd mogelijk dat er toch iets gebeurt met uw lift waardoor er storing zou kunnen ontstaan. In dat geval is het natuurlijk fijn om te weten dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar zijn.

Beste Prijs gegarandeerd

De voordelen van Handicare:

 • Snelle levertijd en installatie
 • Veiligheid staat voorop
 • Beste Prijs Garantie
 • Stijlvol en compact ontwerp
 • Geruisloos
 • Keuze uit verschillende stoeltypes,
  materialen en kleuren

Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Welke traplift is voor u het meest geschikt?

Doe nu onze keuzehulp:

Traplift keuzehulp

Step 1

Step 2

Step 3

Step 4

Step 5

Step 6

Traplift prijzen: Wat kost een traplift?

De kosten van een traplift variëren naar het type trap en zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u een nieuwe of tweedehands traplift? Wilt u een traplift kopen of huren? En welke opties heeft u nodig? Uiteraard wilt u graag weten met welke prijs van een traplift u rekening moet houden. Handicare geeft u graag een inzicht in wat u kunt verwachten.

Traplift vanaf prijzen voor één verdieping (inclusief btw en installatie):

Rechte trapEén bochtMeerdere bochten
Nieuw: € 2750,-Nieuw: € 6000,-Nieuw: € 7000,-
Tweedehands: € 2000,-Tweedehands: € 4000,-Tweedehands: € 5000,-

U kunt deze prijzen als richtlijn gebruiken, waarbij we zoveel mogelijk rekening hebben gehouden met de meest voorko-mende uitvoeringen. Wilt u graag weten wat uw traplift precies zal kosten? Vraag een gratis offerte aan.

gratis 5 jaar garantie op een traplift

Wilt u profiteren van deze aantrekkelijke korting en weten wat een Handicare traplift in uw huis u gaat kosten? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Eén van onze adviseurs zal dan bij u langskomen en brengt u vervolgens een uitgebreide offerte uit, inclusief de €800,- winterkorting natuurlijk.

 • Geheel vrijblijvend
 • Persoonlijk advies op maat
 • Wij komen langs op een dag en tijdstip dat het u uitkomt.
 • De adviseur meet de trap in en berekent op basis daarvan direct de prijs.

 

Offerte aanvragen
Aanhef:

Wij verwerken uw gegevens conform AVG zoals beschreven in ons Privacy Beleid.

Houd mij op de hoogte van Handicare nieuws en aanbiedingen*:

Opt-in

Actievoorwaarden:

 • Dit servicecontract houdt in:
  • Ondersteuning van onze storingsdienst 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.
  • Jaarlijks onderhoud aan uw traplift
  • Volledige vergoeding van alle storingskosten, zoals voorrijkosten, werkuren en onderdelen (excl. Accu’s, batterijen en gebruikersfouten)
 • De actieperiode loopt van 1 maart 2019 t/m 31 maart 2019.
 • De actie is een gratis 5 jarig all-in service en garantiepakket.
 • De actie is geldig wanneer in de periode van 1 maart t/m 31 maart 2019 een afspraak wordt gemaakt met één van onze adviseurs en vóór 30 april 2019 een traplift wordt aangekocht. De lift dient uiterlijk 30 mei 2019 geïnstalleerd te zijn.
 • De actie is alleen geldig bij nieuwe trapliften voor één verdieping die particulier aangeschaft worden (trapliften aangeschaft via WMO, huurliften en tweedehands trapliften zijn uitgesloten van deelname).
 • Deze actie geldt niet voor reeds gekochte trapliften.
 • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.
 • Handicare Stairlifts B.V. behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 • Door deelname aan deze actie verklaart u zich akkoord met deze actievoorwaarden.