Altijd een passende traplift

Voor elke trap een passende oplossing

Een traplift maakt het mogelijk om in uw vertrouwde woning te blijven wonen. Als producent van het grootste assortiment trapliften in de markt hebben wij voor iedere situatie en ieder budget een oplossing. Of u nu een rechte trap heeft of een trap met bochten, een nieuwe of tweedehands traplift wilt kopen, of alleen tijdelijk een traplift wilt huren. Een traplift van Handicare wordt altijd op maat gemaakt voor uw situatie en vakkundig en snel geïnstalleerd. Ook nadat de traplift bij u is geïnstalleerd kunt u rekenen op een uitstekende service & garantie. 

Welke traplift is voor u het meest geschikt?

Doe nu onze keuzehulp:

Traplift keuzehulp

Step 1

Step 2

Step 3

Step 4

Step 5

Step 6

Soorten trapliften bij Handicare

Voor rechte trappen

Voor rechte trappen bieden wij sinds kort de nieuwe 1100 traplift. Dankzij een revolutionaire rail is dit de slankste en stilste traplift op de markt voor rechte trappen.

Voor trappen met bochten

De Freecurve van Handicare past op elke trap en in elk interieur, dankzij de op maat gemaakte rail en de verschillende stoeltypen en -kleuren waar u uit kunt kiezen.

Tijdelijk / Huren

Als u de stoeltraplift tijdelijk wilt gebruiken, of als u niet de gehele investering in 1 keer wilt doen, kunt u bij Handicare ook een traplift huren.

De voordelen van Handicare:

  • Snelle levertijd en installatie
  • Veiligheid staat voorop
  • Beste Prijs Garantie
  • Stijlvol en compact ontwerp
  • Geruisloos
  • Keuze uit verschillende stoeltypes,
    materialen en kleuren

Beste Prijs gegarandeerd

Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Service, garantie en kwaliteit

Onze trapliften worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Wij zijn trots op onze producten en staan in voor de kwaliteit van onze trapliften. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij onze trapliften door de jaren heen steeds verder kun-nen perfectioneren. Onze bedrijfsprocessen zijn ISO gecertificeerd waarmee de kwaliteit van onze trapliften wordt gewaarborgd. Voor uw en onze tevredenheid monitoren wij dit proces continu.

De standaard garantietermijn voor uw traplift bedraagt 2 jaar. Indien uw lift binnen deze periode storing krijgt, zal dit uiteraard door onze monteur hersteld worden.

Met een servicecontract kunt u de garantietermijn uitbreiden. Onze trapliftadviseur vertelt u graag meer over de servicecontracten.

handicare_technician_1.jpg

handicare_technician_2_sq.jpg

handicare_technician_5_sq.jpg

handicare_technician_7_instruction_sq.jpg

24/7 storingsdienst

Ondanks onze inspanningen is het altijd mogelijk dat er toch iets gebeurt met uw lift waardoor er storing zou kunnen ontstaan. In dat geval is het natuurlijk fijn om te weten dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar zijn.