Voor elke trap een passende oplossing

Een traplift maakt het mogelijk om in uw vertrouwde woning te blijven wonen. Als producent van het grootste assortiment trapliften in de markt hebben wij voor iedere situatie en ieder budget een oplossing. Of u nu een rechte trap heeft of een trap met bochten, een nieuwe of tweedehands traplift wilt kopen, of alleen tijdelijk een traplift wilt huren. Een traplift van Handicare wordt altijd op maat gemaakt voor uw situatie en vakkundig en snel geïnstalleerd. Ook nadat de traplift bij u is geïnstalleerd kunt u rekenen op een uitstekende service & garantie. 

Traplift Actie: 20% korting op een nieuwe traplift

Handicare trapliften biedt nu voordeel. Speciaal voor u hebben wij nu een tijdelijke kortingsactie: 20% korting op een nieuwe traplift. Deze actie is geldig tot en met  31 oktober. Wilt u profiteren van deze aantrekkelijke korting en weten wat een Handicare traplift in uw huis u gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een advies op maat en een uitgebreide offerte inclusief de korting natuurlijk.

actie-pagina_okt.jpg

offerte-aanvragen_1.png

brochure-aanvragen_1.png

Soorten trapliften bij Handicare

multidrive_style_vanillabeige_frontaal-800-2_1537280983.jpg

Voor rechte trappen

Voor rechte trappen bieden wij sinds kort de nieuwe 1100 traplift. Dankzij een revolutionaire rail is dit de slankste en stilste traplift op de markt voor rechte trappen.

freecurve_elegance_cream_frontaal_1588591503.jpg

Voor trappen met bochten

De Freecurve van Handicare past op elke trap en in elk interieur, dankzij de op maat gemaakte rail en de verschillende stoeltypen en -kleuren waar u uit kunt kiezen.

freecurve_alliance_cream_frontaal_1588591618.jpg

Traplift huren

Als u de stoeltraplift tijdelijk wilt gebruiken, of als u niet de gehele investering in 1 keer wilt doen, kunt u bij Handicare ook een traplift huren.

Onze gratis brochure ontvangen?

brochure-freecurve-gratis2.png

 • Brochure binnen 2 werkdagen in huis 
 • Gratis en vrijblijvend
 • 800.000 tevreden klanten gingen u voor
 • Klanten beoordelen Handicare met een 9,3
Brochure aanvragen

Ja, stuur mij de gratis brochure

Aanhef:

Wij verwerken uw gegevens conform AVG zoals beschreven in ons Privacy Beleid.

Houd mij op de hoogte van Handicare nieuws en aanbiedingen:

Opt-in

Vrijblijvende offerte ontvangen?

traplift_korting_spin.png

Wilt u profiteren van deze aantrekkelijke korting en weten wat een Handicare traplift in uw huis u gaat kosten? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Eén van onze adviseurs zal dan bij u langskomen en brengt u vervolgens een uitgebreide offerte uit, inclusief de 20% korting.

 • Ruim 800.000 tevreden klanten gingen u voor
 • Geheel vrijblijvend
 • Persoonlijk advies op maat
 • Afspraak op een dag en tijdstip dat het u uitkomt.
 • De adviseur meet de trap in en berekent op basis daarvan direct de prijs.

 

Offerte aanvragen

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Aanhef:

Wij verwerken uw gegevens conform AVG zoals beschreven in ons Privacy Beleid.

Houd mij op de hoogte van Handicare nieuws en aanbiedingen:

Opt-in

Actievoorwaarden:

 • De actieperiode loopt van 1 t/m 31 oktober 2022.
 • De actie is dat u 20% korting krijgt op de prijs van een nieuwe traplift. 
 • De actie is geldig wanneer in de periode van 1 t/m 31 oktober 2022 een afspraak wordt gemaakt met één van onze adviseurs en vóór 1 december 2022 een traplift wordt aangekocht. De lift dient uiterlijk 1 februari 2023 geïnstalleerd te zijn.
 • Deze kortingsacties zijn alleen geldig bij nieuwe trapliften die particulier aangeschaft worden (trapliften aangeschaft via WMO, huurliften en tweedehands trapliften zijn uitgesloten van deelname).
 • Deze acties gelden niet voor reeds gekochte trapliften.
 • Deze acties zijn niet geldig i.c.m. andere acties. 
 • Handicare Stairlifts B.V. behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 • Door deelname aan deze actie verklaart u zich akkoord met deze actievoorwaarden.