Voor elke trap een passende oplossing

Een traplift maakt het mogelijk om in uw vertrouwde woning te blijven wonen. Als producent van het grootste assortiment trapliften in de markt hebben wij voor iedere situatie en ieder budget een oplossing. Of u nu een rechte trap heeft of een trap met bochten, een nieuwe of tweedehands traplift wilt kopen, of alleen tijdelijk een traplift wilt huren. Een traplift van Handicare wordt altijd op maat gemaakt voor uw situatie en vakkundig en snel geïnstalleerd. Ook nadat de traplift bij u is geïnstalleerd kunt u rekenen op een uitstekende service & garantie. Onze 24-uurs servicedienst biedt monteurs verspreid over heel Nederland. Er is altijd wel een monteur dichtbij u in de buurt. Met een servicecontract verzekert u zich van een deskundige 24-uurs service op iedere dag van de week. Wij zorgen ervoor dat u iedere dag met de lift de trap op en af kunt.

nu-750-korting-spin-rgb-1.png

Traplift actie: tijdelijk €750,- korting op een nieuwe traplift

Handicare trapliften biedt nu voordeel. Speciaal voor u hebben wij nu een tijdelijke kortingsactie: €750,- korting op een nieuwe traplift. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2019. Wilt u profiteren van deze aantrekkelijke korting en weten wat een Handicare traplift in uw huis u gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een advies op maat en een uitgebreide offerte inclusief de €750,- korting natuurlijk.

alliance.png

Voor trappen met bochten

De Freecurve van Handicare past op elke trap en in elk interieur, dankzij de op maat gemaakte rail en de verschillende stoeltypen en -kleuren waar u uit kunt kiezen.

rechte-traplift-1100.jpg

Voor rechte trappen

Voor rechte trappen bieden wij sinds kort de nieuwe 1100 traplift. Dankzij een revolutionaire rail is dit de slankste en stilste traplift op de markt voor rechte trappen.

traplift_huren.png

Tijdelijk / Huren

Als u de stoeltraplift tijdelijk wilt gebruiken, of als u niet de gehele investering in 1 keer wilt doen, kunt u bij Handicare ook een traplift huren.

Welke traplift is voor u het meest geschikt?

Doe nu onze keuzehulp:

Traplift keuzehulp

Step 1

Step 2

Step 3

Step 4

Step 5

Step 6

Service, garantie en kwaliteit

Onze trapliften worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Wij zijn trots op onze producten en staan in voor de kwaliteit van onze trapliften. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij onze trapliften door de jaren heen steeds verder kun-nen perfectioneren. Onze bedrijfsprocessen zijn ISO gecertificeerd waarmee de kwaliteit van onze trapliften wordt gewaarborgd. Voor uw en onze tevredenheid monitoren wij dit proces continu.

De standaard garantietermijn voor uw traplift bedraagt 2 jaar. Indien uw lift binnen deze periode storing krijgt, zal dit uiteraard door onze monteur hersteld worden.

Met een servicecontract kunt u de garantietermijn uitbreiden. Onze trapliftadviseur vertelt u graag meer over de servicecontracten.

handicare_technician_1.jpg

handicare_technician_2_sq.jpg

handicare_technician_5_sq.jpg

handicare_technician_7_instruction_sq.jpg

24/7 storingsdienst

Ondanks onze inspanningen is het altijd mogelijk dat er toch iets gebeurt met uw lift waardoor er storing zou kunnen ontstaan. In dat geval is het natuurlijk fijn om te weten dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar zijn.

Beste Prijs gegarandeerd

De voordelen van Handicare:

 • Snelle levertijd en installatie
 • Veiligheid staat voorop
 • Beste Prijs Garantie
 • Stijlvol en compact ontwerp
 • Geruisloos
 • Keuze uit verschillende stoeltypes,
  materialen en kleuren

Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Traplift prijzen: Wat kost een traplift?

Als u een traplift nodig heeft wilt u uiteraard graag weten met welke kosten u rekening moet houden. De prijs van een traplift variëert naar het type trap en is afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Omdat vrijwel elke trap anders is, wordt een traplift van Handicare op maat voor u gemaakt. Daarnaast houden wij rekening met uw wensen. Wilt u een nieuwe of tweedehands traplift? Wilt u een traplift kopen of huren? En welke opties heeft u nodig?

Om u de juiste prijs te kunnen noemen komen wij graag vrijblijvend bij u thuis langs om uw trap in slechts 15 minuten op te meten. Daarna kunnen wij u exact vertellen wat de traplift gaat kosten. Vul onderstaand uw gegevens in om uw vrijblijvende thuisadvies aan te vragen of bel ons op 072 75 111 55 

nu-750-korting-spin-rgb-1-1.png

Wilt u profiteren van deze aantrekkelijke korting en weten wat een Handicare traplift in uw huis u gaat kosten? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Eén van onze adviseurs zal dan bij u langskomen en brengt u vervolgens een uitgebreide offerte uit, inclusief de korting van €750,-.

 • Ruim 700.000 tevreden klanten gingen u voor
 • Geheel vrijblijvend
 • Persoonlijk advies op maat
 • Wij komen langs op een dag en tijdstip dat het u uitkomt.
 • De adviseur meet de trap in en berekent op basis daarvan direct de prijs.

 

Offerte aanvragen

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Aanhef:

Wij verwerken uw gegevens conform AVG zoals beschreven in ons Privacy Beleid.

Houd mij op de hoogte van Handicare nieuws en aanbiedingen:

Opt-in

Actievoorwaarden:

 • De actieperiode loopt van 30 augustus t/m 30 september 2019.
 • De actie is dat u €750,- korting krijgt op de prijs van een nieuwe traplift.
 • De actie is geldig wanneer in de periode van 30 augustus t/m 30 september 2019 een afspraak wordt gemaakt met één van onze adviseurs en vóór 31 oktober 2019 een traplift wordt aangekocht. De lift dient uiterlijk 31 december 2019 geïnstalleerd te zijn.
 • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.
 • Deze kortingsactie is alleen geldig bij nieuwe trapliften die particulier aangeschaft worden (trapliften aangeschaft via WMO, huurliften en tweedehands trapliften zijn uitgesloten van deelname).
 • Deze actie geldt niet voor reeds gekochte trapliften.
 • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties. Men moet een keuze maken uit één van de bovengenoemde acties.
 • Handicare Stairlifts B.V. behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 • Door deelname aan deze actie verklaart u zich akkoord met deze actievoorwaarden.

 

Brochure aanvragen

In de Handicare trapliftbrochure ziet u in één oogopslag wat wij u te bieden hebben. Bent u zich aan het oriënteren op een traplift, dan is het prettig deze brochure bij de hand te hebben.

Vul het formulier in en ontvang de brochure gratis en snel in huis. Uiteraard kunt u de brochure ook telefonisch aanvragen.
Bel dan 072 75 111 55

traplift-brochure.png

Brochure aanvragen

Ja, ik wil een gratis trapliftbrochure

Aanhef:

Wij verwerken uw gegevens conform AVG zoals beschreven in ons Privacy Beleid.

Houd mij op de hoogte van Handicare nieuws en aanbiedingen:

Opt-in